Vudu mágiával kényszerítettek szexrabszolgaságra néger nőket Olaszországban a nigériai néger maffia

Az olasz hatóságok rájöttek, hogy a nigériai maffia behálózta az országukat. A bűnszervezet nőket csábított Olaszországba, akiket vudu rituáléval és fenyegetéssel szexrabszolgaságra kényszerítettek. A nigériai maffia a szicíliai Cataniaban működött. Öt tagját már letartóztatták, köztük két nővért Susan Elahot és Naomi Ikponwmasat – írja a Breitbart az Il Giornale olasz lap alapján.

A hatóságok akkor kezdtek el nyomozni, amikor egy, az országba csempészett nigériai lány elmondta, hogy milyen illegális tevékenységeket végez a szervezet, ami segített neki Olaszországba jutni.

A bűnbanda együttműködhetett nigériai és líbiai maffiacsoportokkal. Valószínűleg együtt csempészték a lányokat az Olaszországba. Amikor a lányok megérkeztek, akkor egyszerűen közölték velük, hogy prostituáltak lesznek, de több esetben vudu rituálékat is alkalmaztak, hogy a lányok együttműködjenek.

Hírdetés

Egyre több hasonló esettel találkozni. A migránsválság óta számos olyan ügyre derült fény, amelyben vudu rituálékat használtak az afrikai szexrabszolgalánc üzemeltetéséhez Európában. Svédországban például egy nőt arra kényszerítettek, hogy megegyen egy nyers csikeszívet, majd megvágták egy pengével a mellkasát, a pap pedig állati vért dörzsölt a sebbe.

Az Egyesült Királyságban letartóztattak egy libériai nőt, aki Nigériából csempészett nőket Németországba és szintén vudu rituálékkal tartotta őket kontroll alatt.

Alessandro Meluzzi kriminológus szerint a tradícionális olasz maffiacsaládok visszaszorulnak helyüket pedig átveszik a nigériai bűnszervezetek.

Az ENSZ szerint több ezer nigériai nőt kényszerítenek szexre és szinte rendre mindegyikük részt vesz egy vudu rituálén, mielőtt megkezdik a munkát Európában. A szertartás lényege, hogy meggyőzzék a nőket, hogy a családtagjaik betegek lesznek vagy meghalnak, ha nem engedelmeskednek. A Benini Királyságban ezért II. Oba Ewuare uralkodó 2018 márciusában eltörölte a vudu szertartásokat és megátkozta a szexrabszolga kereskedőket és azokat a papokat, akik segítenek az emberkereskedőknek ennek végrehajtásában.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »