Vona: nem lehet megvesztegetni

Vona: nem lehet megvesztegetni

A Jobbikot nem tudja megvesztegetni a Fidesz az alaptörvény módosítása érdekében – erről a párt elnöke beszélt, Reggeli járat című műsorunkban.

Vona Gábor megismételte: ha a kormánypárt nem szünteti meg a letelepedési kötvényeket, nem támogatják az alaptörvény módosítást, és a Fidesznek máshonnan kell szavazatokat szereznie. A pártelnök szerint Orbán Viktornak el kell döntenie, hogy miért olyan fontos neki a gazdag migránsok pénze.

Hírdetés

„Nem azt kértem tőle ott a négy fal között – amit egyébként a mai magyar politikában sajnos el lehetne képzelni -, hogy akkor vegyetek már be bennünket is, mi is kapjunk már egy kis részesedést a gazdag migránsok pénzből. Azt kértem, hogy állítsuk le ezt a szerintünk egyrészt korrupt, másrészt egy olyan üzletet, ami Magyarország biztonságát veszélyezteti. Tehát ez a kérés, Én azt gondolom, hogy nem kellene, hogy egy hétig tartó gondolkodást igényeljen a miniszterelnök részéről, hanem már régen, el se kellett volna indítani, kezdjük ott, másrészről, pedig ha már így alakult, és offshore botrányok sora derül ki ennek az intézménynek, és ennek a működése kapcsán, akkor már régen le kellett volna állítani” – mondta Vona Gábor.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »