Vona keresztfia is kilép a Jobbikból: az erdélyi magyarokat hülyének néző Tröszt-tagnak nem elég színes a szivárványkoalíció

Vona keresztfia is kilép a Jobbikból: az erdélyi magyarokat hülyének néző Tröszt-tagnak nem elég színes a szivárványkoalíció

A Vona-tröszt tagja, a Habsburg-imádó dr. Szotyori-Lázár Zoltán, akinek néhány éve lett keresztapja a bukott pártelnök, s aki a külhoni magyarokat gyalázó kijelentései miatt vált hírhedtté, idén októberben pedig a Gyurcsányékkal való összefogást szorgalmazta, közösségi oldalán jelentette be, hogy kilép a Jobbikból, illetve lemond minden párttisztségéről.

Ő kivételesen egy olyan távozó, akinek a szemében még a XXI. századi szivárványkoalíció is csak a szürke néhány árnyalatának felel meg. Alábbi Fb-bejegyzésében is az összefogás hiánya miatt panaszkodik, de félő, hogy ezt a fajta vágyat csak az elégítheti ki, ha például Sneider Tamás Heller Ágnes, Gyöngyösi Márton pedig mondjuk Gyurcsány Ferenc kezét kérné meg.

Hosszas töprengést követően úgy határoztam, hogy 2019. január 1-el lemondok minden, Jobbikban betöltött tisztségemről, így a szolnoki szervezet elnöki posztjáról is, illetve visszaadom Szolnok Megyei Jogú Város közgyűlésében betöltött önkormányzati képviselői mandátumomat is a jobbikos közösségnek.

Hírdetés

Ezen túlmenően kilépek a Jobbik Magyarországért Mozgalomból és az oldalamon is beszüntetem a pártpolitizálást. Döntésem mögött semmiféle szenzációs történés, vagy hirtelen megvilágosodás nem húzódik. Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy ma a Jobbik Magyarországért Mozgalom az a legerősebb ellenzéki erő, mely – okos szövetségi politikával – veszélyeztetheti az Orbán rezsimet. Szövetségkötés nélkül viszont örökre nyakunkon marad ez a fél-ázsiai, populista-autoriter rendszer.

Meggyőződésem szerint a Jobbik előtt álló legfontosabb feladat az, hogy ennek az ellenzéki összefogásnak az élére álljon, de megőrizve saját nemzeti és keresztény-konzervatív karakterét. A tagság számára pedig sok-sok bátorságot kívánok ahhoz, hogy véget vessen a szervezetre rátelepedő, élettapasztalat nélküli, következményeket megúszó emberek túlhatalmának.

Szolnok, 2018. december 9-én
Advent második vasárnapján és az ENSZ Korrupcióellenes Világnapján

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »