Vona jóslata: A Jobbik maradt az egyedüli valódi kihívó, az utolsó remény

De mi is történik? Csupán néhány pontban összefoglalom: A Jobbik maradt az egyedüli valódi kihívó, az utolsó remény, akit Orbán Viktor még nem darált be az épülő egypártrendszerébe. Ezért az ellenem és a Jobbik ellen folyó támadások folytatódni fognak, immáron a „baloldali” sajtó felhasználásával.

Magyar Menedék - Chemtrail

Hírdetés

1. Az MSZP és ezzel a baloldal politikailag és gazdaságilag is az összeomlás szélére jutott.
2. A szocialisták kifizethetetlen adósságot halmoztak fel, ami megpecsételte a sorsukat. Annak idején az SZDSZ is eképp omlott össze.
3. A baloldali média korábbi fellegvárai szépen tönkrementek vagy sorban fideszes kézbe kerülnek. (Népszabadság, Origo, TV2, Népszava, folytatás is lesz még…)
4. Az MSZP kiszállt a kormányváltásért vívott harcból, megmaradt erejét saját pozíciója megmentésére fordítja.
5. A Fidesz szépen behálózta a megroppant baloldali erőket és most már a saját céljaira használja fel őket. Egykori vezető politikusuk is megírta nemrég a lapjukban: a háttérben Fidesz-MSZP alku köttetett.
6. A feladatuk innentől kezdve nem lesz más, mint a Fidesz politikai és anyagi rabláncára fűzve megugatni a Jobbikot. Persze a látszat fenntartása miatt majd kritizálják a kormányt is, de nekik szabad lesz, hiszen már ártalmatlanok.
7. Amivel a Fidesz engem, bennünket vádol, az lényegében rá igaz: összefogtak, egymásra találtak a baloldali pártokkal, legfőképpen az MSZP-vel.
8. A Jobbik maradt az egyedüli valódi kihívó, az utolsó remény, akit Orbán Viktor még nem darált be az épülő egypártrendszerébe. Ezért az ellenem és a Jobbik ellen folyó támadások folytatódni fognak, immáron a „baloldali” sajtó felhasználásával.

facebook
+1. 2018 tavaszán a Jobbik mindezek ellenére megnyeri a választásokat és elszámoltatja a korrupt politikusokat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »