Vona Gábor igazán frappánsan tette helyre Orbán Viktort

Sose volt kezében szemöldökcsipesz – ezzel hárítja Vona Gábor a kormányfő hétfői beszólását. A Jobbik elnöke arra sem kíván válaszolni, kódolt buzizás volt-e a kiszólás Orbán Viktor részéről. Ennyi telik a miniszterelnöktől, aki, hadd hívom fel a figyelmet, egyedül az én felszólalásomra nem reagált ma érdemben. Aminek egyetlen oka lehet: nem szívesen vitatkozik rá veszélyes politikussal – fogalmazott Vona.

„A kormányzáshoz komolyabb eszközre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz” – mondta Vona Gábornak a kormányfő. Orbán Viktor haragját az válthatta ki, hogy a jobbikos politikus napirend előtt közvetlenül ígért számára elszámoltatást. Ezzel pedig Orbán már másodszor utalt azokra a kormánypárti sajtóban harsogott pletykára, amely Vona Gábor szexuális orientációt kérdőjelezi meg. Korábban azt mondta Vonának: nem ő szokott más férfiak szoknyája mögé bújni.

Hírdetés

Vona Gábor a 24.hu kérdésére tisztázta, hogy nincs szemöldökcsipesze, az oknyomozó visszakérdezésre pedig elárulta: fodrásza igazítja meg havonta egyszer szemöldökét. Hogy buzizás volt-e Orbán kiszólása, Vona úgy felelt: Nem megyek bele ilyen méltatlan, színvonaltalan vitába. Ennyi telik a miniszterelnöktől, aki, hadd hívom fel a figyelmet, egyedül az én felszólalásomra nem reagált ma érdemben. Aminek egyetlen oka lehet: nem szívesen vitatkozik rá veszélyes politikussal.

hvg.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »