Vona Gábor: Fizessenek a tolvajok!

Rákosi Mátyás 1947-ben, a magyar demokrácia teljes felszámolásának napjaiban Kaposváron mondott egy beszédet, amelynek a címe: „Fizessenek a gazdagok!” volt. Nyilván a meggyötört, elszegényedett magyar nép megvezetése a célja Botka Lászlónak, hogy újra elővette elődje üzenetét, megpróbálva az irigységre építeni a szocialisták politikáját.

De aki irigységet vet, az gyűlöletet arat. Nem ez a jó irány. Ennek ugyanis mindig ugyanaz a vége: majd mindenkitől elveszik azt a keveset is, amiért becsülettel megdolgozott. Paraszti családból származom, mi megismertük, mit jelent, ha egy szocialista ilyeneket mond.

Hírdetés

A Jobbik szerint is fizetni kell egyeseknek. De a tisztességesen szerzett vagyont nem akarjuk elvenni, legyen az akár nagy vagyon. A tisztességes gazdagoktól nagyobb közteherviselést várunk el, de nem bélyegezzük meg őket. Sőt, arra törekszünk, hogy tisztességesen tudjanak boldogulni, gazdagodni az emberek ebben az országban.

Mi a szegényebb rétegeknek és a középosztálynak ezért azt üzenjük: Fizessenek a tolvajok! A szocialisták és a fideszesek egyaránt.

facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »