Vona főtanácsadója: ‘március 15-e felforgató jellegű’

Avagy ‘Miért tiszteljük Haynaut’. Perben is hitelesíthető hivatalos emailek Vona nemzetáruló-képzőjének főnökétől. Leleplező sorozatunk első állomásában bemutattuk az Atilla Király Szellemtudomány és Nemzetstratégiai Akadémiának (egyszerűbben: Vona-akadémia) csúfolt féltitkos jobbikos intézmény lényegét, most több részben közöljük a tárgyi bizonyítékokat arról, hogy Gáborék nemzetellenes (antinacionalista), iszlámbarát, habsburgista szellemiséget plántálnak a hallgatókba. A jobbikos szavazók zsebéből finanszírozott méregdrága intézmény oktatási anyagai, a tanrend, a valódi szellemiség titkos, Zagyva Gyula minapi állításával szemben egész éven át. Az antinacionalista Baranyi mellett kiemelt olvasmány Horváth Róbert ‘vallástörténész’ munkássága, aki a ‘Miért tiszteljük Haynaut’ című tanulmány-förmedvény (Pannon Front, 35. szám) szerzője és a Vona-akadémia oktatója is egyben. 

Előzmény cikk: Habsburg-hűséget oktatnak Vona ‘akadémiáján’<

Vona-Baranyi-Zagyva egyik ikonja, a tömeggyilkos, antimagyar Haynau. Számos forrás szerint a hiéna félig zsidó származású volt

Az akadémia olvasmányainak egy része: a magyarellenes klub írásban és jórészt személyesen is jelen van

Hát lássuk, ‘Miért tiszteljük Haynaut’? Vonáék szerint

Megszereztük az órarendet, a kötelező szerzők és olvasmányok jelentős részét és az oktatók névsorát is, amelyet titkol az ‘akadémia’. Kiemelt szerző László András, Baranyi mestere (és biznisszekta-alapító üzlettársa, erről majd sorozatunk folytatásaiban) valamint Horváth Róbert, aki ugyancsak László András tanítvány.

Baranyi és Horváth óránként 25 ezer forintért “oktat” a mi zsebünkből, és, láss csodát, maga Vona is is előad a hallgatóknak. László András munkássága (Szántai Lajos joggal sorolja őt a magyarság (szellemi) ellenségei közé) a Vona-akadémia meghatározó tananyaga, alább mindjárt idézzük pár antimagyar kirohanását a sok százból.

Fontos közbevető megjegyzés: A Vona-akadémia tantestületi gerincét alkotó nemzetárulók mellett meghívtak oktatni hazafias, kuruc érzelmű tanárokat is (róluk majd a későbbi epizódokban). Ők mit sem tudnak a Vona-kutyakiképző (vesd össze az intézmény falai közt természetes “Kossuth-kutyák” kifejezéssel) középponti ideológiájáról, és azért vannak ott, mert részben nincs elegendő labanc oktató mindnere, részben azért, mert saját területükön megkerülhetetlenek.

Jobbról balra: Vona, Baranyi és Turner Gábor, a hVIM elnökségi tagja. Mindhárman labancok, de a nagy többség nem az sem a Jobbikban, sem a HVIM-ben

Baranyi Tibor Imre tehát az igazgatója Vona közpénzből évente tízmilliókkal kitömött labancképzőjének, egyben Gabesz fő(!)tanácsadója. Most még csak két, az összes hallgatónak kiküldött emailjét mutatjuk meg, amelyben március 15-e ellen rohan ki a keményvonalas bolsevikokat és cionistákat megszégyenítő módon.

Hálát ad Istennek, hogy tavaly nem tudtunk megemlékezni a hóvihar miatt

Március 15-e Vona fő(!)tanácsadója szerint felforgató jellegű volt. Ön erre vett jegyet 2010-ben?

Azt hittük, elmúltak a szovjet és kádári idők, de a Jobbik vezér háza táján éppen úgy gyűlölik szabadsághőseinket, mint a kommunisták. Ebből az is következik, amit már leírtunk, de nem lehet elégszer ismételni: amikor elnök Gábor március 15-én “emlékezik” felszólal,, akkor az elejétől a végéig hazudik hallgatóságának, hiszen ő habsburgista, a magyar függetlenség ellensége, a 48-asok engesztelhetetlen ellensége. Csak, ma még, ezt nem meri megvallani nyilvánosan.

Hírdetés

Képzeljünk el egy ilyen nemzetáruló, színészkedő hulladékot hatalmon, talán a Fidesznél is rosszabb lenne.

‘Kossuth kutyák, de jó, hogy kivégezték őket’

Az akadémián kiemelten kezelt és tanított László András (hetven körüli vén elmebeteg) a szabadságharc után kivégzetteket, bebörtönzötteket és emigránsokat egyszerűen csak „Kossuth-kutyák”-ként aposztrofálja, és egy nevezőre hozza a bolsevikokkal hírhedett ”Julius Jakob Freiherr von Haynau értékelése” című írásában (Pannon Front 35. szám), idézünk tőle: „…akik hozzánk hasonlóan az ultrajobboldaliság és ultrakonzervativitás értelmében és jegyében vállalják fel a legszélsőségesebb szélsőjobboldaliságot, megvetik 1848/1849 forradalmi eszméit, forradalmi személyiségeit, – ezzel szemben tisztelik a Habsburg-Lothringen-dynastiát, mérhetetlenül tisztelik I. Ferenc Józsefet, Ausztria Császárát és Magyarország Apostoli Királyát, tisztelik Clemens Wenzel Lothar Fürst von Metternich-Winneburg-ot, Alfred Fürst zu Windisch-Graetz tábornagyot, Franz Ludwig Freiherr von Welden táborszernagyot, Julius Jakob Freiherr von Haynau táborszernagyot.  (…) Nyilvánvaló, hogy a világosi fegyverletétel után működni kezdő bíróságok törvényesen működtek. Haynau táborszernagynak – mint Magyarország katonai parancsnokának – különleges jogköre volt; felülbírálhatta a bírósági ítéleteket és kegyelmi jogai is voltak. Teljesen jogszerűen jártak el a bíróságok, és Haynau is jogszerűen, igazságosan járt el.”i Mi több: „Haynaunak a magyar történelemben voltaképpen – joggal mondhatjuk így – pozitív, sőt dicsőségesen pozitív szerepe volt.”

Az aradi vértanúk szerinte „felségáruló, esküszegő, lázadó és fegyveres, az uralkodójuk ellen felkelt tisztek” voltak, akik csak „azt a büntetést kapták, amelyet egyértelműen megérdemeltek. László szerint, „ha nem ítélték volna halálra őket, vagy akárcsak kegyelmet kaptak volna”, óriási, „súlyos precedens-képző” hiba lett volna.

„Március 15 nem lehet a mi ünnepünk. Emlékezni-visszatekinteni – elengedhetetlen, de az általunk helyesnek minősített alapelvek szellemének értelmében.”- zárja egy helyen a föntiekhez hasonlóan magasröptű gondolatait a „másfajta hazafiság” prófétája, aki egyben harcot indít a magyar függetlenségi hagyomány ellen: „E sorok szerzője – egyéb spirituális céljai mellett – külön missziójaként határozza meg, hogy bizonyos – a tradícionalitás elveinek a megjelenítésétől nem idegen történelmi alakokat a maguk eredeti fényében próbálja bemutatni.”

Rákóczinak hordái voltak

Így Haynau és Windischgrätz mellett a pantheonban helyet kapnának azok a „császárhű-királyhű magyarok, akik egyáltalán nem kis számban harcoltak Bocskai, Bethlen, Thököly, Rákóczi és Kossuth lázadó, belháborút kirobbantó horda-hadai ellen.” – folytatja a Vona-akadémia ünnepelt szerzője.

Ha valaki csak minimálisan is ismeri a történelmet, tudja, hogy az elégedetlenség fő oka az volt, hogy a terheknek a háborúktól jobban megkímélt osztrák örökös tartományokénál jóval nagyobb hányada jutott a lerobbant és kifosztott országra, s ezt a katonák fosztogatásai és kegyetlenkedései csak tovább erősítették. A későbbi Habsburg-uralom alatt pedig a gyarmati elnyomás minden klasszikus elemét megtalálni, a legkeményebb gazdasági kizsákmányolástól a külföldi fegyencek idetelepítéséig. Lászlóék szerint azonban senki, semmilyen körülmények között nem lázadhat uralkodója ellen, ezért „Thököly, Rákóczi és a hasonlók megvetésen kívül másra nem méltók”.

Milyen vallású Baranyi?

Egy pár dolgot fontos lenne tisztázni, mielőtt folytatjuk sorozatunkat. Először is: milyen vallású Baranyi főtanácsadó úr (vagy Vona). Az érdeklődési köréből ítélve hindu vagy muszlim, de semmi esetre sem keresztény (már ha annak született, bár erről még nincs információnk), sőt, tanai kifejezetten keresztényellenesek (erről is majd a folytatásban). Ez sem egészen pontos persze: valójában nincs vallása, istene és nemzeti hite, a libsikhez hasonlóan minden vallásból csipeget magának ezt-azt, DE azért az iszlámot előbbre valónak tartja. Mindig azt mazsolázza ki mindenhonnan, ami “metafizikai” világképét alátámasztja.

Virágozzék minden virág, minden vallás és tradíció egyenértékű (de a kereszténynél szinte minden jobb szerinte)  – mintha az SZDSZ-t hallanánk alig eltérő hangszerelésben. Az általa istenített szerzők nem kis hányada (mint Guenon vagy maga László András) a hindu vagy a muszlim vallás követője.

Vona szellemi vezetője és az Atilla akadémia feje: Baranyi Tibor Imre

Mármost a saját pénzén egy elborult értelmiségi hadd írjon senki által sem olvasott tanulmányokat. De hogy egy magát deklaráltan keresztényként és magyarként pozicionáló, közpénzből működő pártnak egy keresztényellenes és nacionalizmus ellenes személy, aki “metafizikai létszemlélettel” foglalkozik (tehát véletlenül sem közgazdász, jogász, szociológus stb.) milyen tanácsokat adhat? Talán jobb bele sem gondolni.

Ráadásul Baranyi Mester korábban okkultista bizniszegyházakat alapított említett mesterével közösen,  – de erről is a folytatásban.

Hogy Zagyva Gyulát elkedvetlenítsük, nem egy és nem kettő volt hallgató kezdett el kipakolni a szégyenletes intézményről, mert nem bírták gyomorral a janicsárképzést.

Ja, és várjuk a kuruc.info kurucos rohamát a labanc bitangok ellen, elvégre a név kötelez :)

magyarhajnal.com – Ananda Kentish


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »