Vona, Allah, radikális iszlamisták: elképesztő szöveggel hívogatja az embereket a Fidesz

Vona, Allah, radikális iszlamisták: elképesztő szöveggel hívogatja az embereket a Fidesz

A 444 egyik olvasója küldte be a portálnak annak a telefonhívásos kampánynak a hangfelvételét, amelyet a Fidesz indított a napokban. Mint korábban megírtuk, a kormánypárt kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs közleményben jelezte, hogy “telefonos tájékoztató akciót is indítunk, melyben tájékoztatjuk a választópolgárokat Vona Gábor elhíresült Allah-os nyilatkozatáról.” A 444.hu egyik olvasóját már fel is hívták, és igen erős állításokat hallott. A portál írása szerint az ismerős férfihang már egyáltalán nem vallja be, hogy a Fidesz nevében telefonál. A szöveg amúgy ez:

„Jó napot kívánok! Azért hívom, mert Önnek is tudnia kell, hogy a napokban nyilvánosságra került egy felvétel Vona Gáborról. Ezen a Jobbik elnöke radikális iszlamisták előtt Álláhot dicsőíti. Szerinte az iszlám az emberiség utolsó reménye. Ezek a gondolatok veszélyesek. Vona megtagadja keresztény kultúránkat, és ha tehetné, beengedné a bevándorlókat, végrehajtaná a Soros-tervet, és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat. Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk. Köszönöm, hogy meghallgatott.”

Hírdetés

Múlt csütörtökön írtuk meg, hogy „Allah mellett tett hitet Vona Gábor” címmel tett közzé egy cikket a jobboldali Mandiner.hu. Ebben egy videót is találni, amin Vona Gábor látható egy fórumon, ahol törökül a videó feliratozása szerint azt mondja: „mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól”.

A Jobbik elnöke ezután Facebook-oldalán reagált a Mandiner cikkére, azt írta, a Fidesz egy „ócska és nevetséges hazugsággal” próbál visszavágni azért, mert a Jobbik szerinte lebuktatta a kormányt, amely az elmúlt 3 évben 2300 „migránst” telepített be titokban. Vona egy Google Translate screenshottal is igyekezett alátámasztani mondandóját, majd hozzátette, megteszi a jogi lépéseket.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »