Von der Leyen újraválasztásának két célja van: a béke eltiprása és a háborús célok beteljesítése

Von der Leyen újraválasztásának két célja van: a béke eltiprása és a háborús célok beteljesítése

Az EP újraválasztotta Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökévé. Valójában senki sem volt vele elégedett (amerikai elvtársain kívül), mégis 401 képviselő szavazott mellette, többen, mint öt évvel ezelőtt. Holott Európa rosszabb állapotban van, mint 5 évvel ezelőtt. Hogyan lehetséges, hogy ennek ellenére volt kellő politikai akarat Ursula von der Leyen pozícióban tartására? A válasz egyszerű és rémisztő: hadat üzent a békének és háborút ígér, és ez felülírt minden egyéb politikai érdeket. Von der Leyen bevallottan militarizált Európát akar, ahol a béke hangját eltapossák. Vagyis az EP nagyobbik fele, benne a PS-szel, a KDH-val, Magyar Péterrel (Ivan Korčok jó barátjával) vérben forgó szemekkel háborút akar.

A fenti tézis egykor szélsőségesnek tűnt, mára azonban nyers realitássá vált. Az elmúlt két és fél évben az Európai Unió, ami eredetileg egy békeprojekt volt, háborús gépezetté akarta alakítani magát. Miért?

Mert azok az emberek, akik ma a hivatalukhoz és hatalmukhoz ragaszkodnak, saját jól felfogott érdekük miatt nem akarhatják Európa javát. A problémák megoldásához ugyanis be kéne ismerniük, hogy tévedtek és hazudtak, az pedig eleve hiteltelenné teszi állítólagos szándékukat a gyengélkedő Európa helyrehozására.

Ha van még esély békére, azt el kell gáncsolni, mert ők békére alkalmatlanok. Ha van még esély politikai önmérsékletre, azt fel kell számolni, mert ők munkával és érvekkel nem, csak indulatok felkorbácsolásával, a politikai ellenfelek dehumanizálásával tudnak hatalom maradni.

Hírdetés

Ha van még esély gazdasági prosperitásra, azt el kell odázni, mert a jólétben élő lakosság nem dühös, nem megy ki tüntetni a közellenségnek kikiáltott nem liberális kormányok ellen, nem gyűlöli eléggé az oroszokat ahhoz, hogy ne vegye észre, átverik, becsapják, lehúzzák, jogait sárba tiporják, megtakarításait a fegyvergyáraknak és amerikai energiacégeknek adják.

A következő öt évben a globalisták vagy sikerrel járnak, és Európa elindul a Brüsszelből irányított Európai Egyesült Államok létrehozásának útján, annak minden tömegeket irányító és sanyargató következményével együtt, vagy – ami valószínűbb – a demokráciával való sorozatos visszaélés miatt elkezd fellazulni és visszafordíthatatlanná válik a felbomlás. Az is fájdalmas lesz.

Ami a háborút illeti, az nem Európától függ, hanem az Egyesült Államoktól és a novemberi amerikai elnökválasztástól. Ha a demokraták nyernek, a háború eszközzé válik a brüsszeli diktatúrát építők kezében. Ha Trump nyer, akkor esélyt kapunk a békére. Esélyt, nem garanciát.

Ezt az esélyt sikerült csökkentenie az Európai Parlamentnek Ursula von der Leyen megválasztásával. És ebben a PS és a KDH is bűnrészes.

Komjáthy Lóránt


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »