Volt munkásőr ellen vonult a TEK

A Terrorelhárítási Központ kommandósait kellett bevetni egy mezőcsokonyai férfi megfékezésére a hétvégén. A fegyverrel rendelkező férfi megfenyegette a feleségét, majd kizárta otthonukból.

Magyar Menedék - Lovasíjász

Hírdetés

Azt mondta nekem, hogy vagy saját magát üti fejbe, vagy engem. Aztán amikor kimentem megetetni a macskát, kizárt a házból. Dühöngött, ordítozott. Mi más tehettem volna, mint hogy hívom a rendőrséget – mondta a sonline.hu-nak a szombaton este történtekről a mezőcsokonyai György Jánosné. Elmondta: a napszámból ment haza, s már ittas volt.

Miután szóváltásba keveredtek, a férj többször is életveszélyesen megfenyegette. – A férjem egykor munkásőr volt, tartott idehaza fegyvert. Érthetően megrettentem, s még most is félek – mondta az asszony. Még a kiérkező rendőrök sem tudták megfékezni a férfit, ezért hívták a Terrorelhárítási Központot segítségül.

A házkutatás során a rendőrök az előszobában találták meg az engedély nélkül tartott lőfegyvert, egy másik helyiségben pedig az ahhoz tartozó lőszereket. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előzetes letartóztatásba helyezték,


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »