Volt ellenfele is Trump mögé állt

Volt ellenfele is Trump mögé állt

Már egyik volt ellenfele is beállt Donald Trump mögé az amerikai republikánus párt előválasztási versenyében. New Jersey kormányzója, Chris Christie szerint olyan erős vezetőre van szüksége Amerikának, mint Trump. Közben a legutóbbi tévévita után elfajult a kampány, az ingatlanmilliárdos és kihívói már nyilvánosan sértegetik egymást.

Hírdetés

Trump egymás után három államban nyerte meg az előválasztást, pedig korábban elképzelhetetlennek tűnt, hogy a valóságshow-jairól és botrányos kijelentéseiről ismert üzletembernek esélye lehet a republikánus párt felkészültebb politikusaival szemben. A legutóbbi tévévitán ellenfelei próbálták megszorongatni, aminek az lett az eredménye, hogy a kampány sértegető versennyé változott Trump és Marco Rubio floridai szenátor között. „A tévévita során láttam Rubión, hogy mentálisan összeomlott, kikészült idegileg. Ó, látniuk kellett volna, vakolókanállal rakták fel rá a sminket a szünetben, annyira izzadt” – fogalmazott Donald Trump.

A kubai származású Rubio, akit Trump legesélyesebb ellenfelének tartanak, hasonló stílusban vágott vissza. „Hadd mondjak valamit, a vita egyik szünetében Trump az öltözőben kikészült. Először a sminkesek az izzadságfoltokat kerülgették az arcán, aztán kért magának egy teljes alakos tükröt, pedig a pódiumon csak a fél testünk látszik. Lehet, hogy ellenőrizni akarta, nedves-e a nadrágja, nem tudom” – nyilatkozta a republikánus elnökjelölt-aspiráns.

A következő nagy összecsapás március elején lesz, amikor az úgynevezett szuperkedden egyszerre több mint egy tucat államban tartanak előválasztást.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »