Volner: Orbán Viktor elárulta Magyarországot, és beleegyezett a migránsok befogadásába

Bár a Fidesz elnöke mindig nagyon harciasan fogalmazott az illegális bevándorlókkal kapcsolatban, az Európai Tanács ülésén mégis elfogadta a menekültügyi kvóta bevezetését, ezzel elárulva Magyarországot.

Orbán Viktor kettős beszédet folytat és folyamatosan hazudik a magyar embereknek, amire egyértelmű bizonyíték az Európai Tanács alábbi dokumentuma, melyet a magyar miniszterelnök is elfogadott. Ennek értelmében Magyarország is a "menekülteket" befogadó európai országok közé kerül, a dokumentum ki is mondja: "teljeskörűen végre kell hajtani az Unión belüli áthelyezési folyamatot" és "teljesen működőképessé kell tenni a tranzitzónákat". Kérdés persze, hogy Orbán Viktor hazaárulása fényében mire volt jó a Fidesz aláírásgyűjtése a menekültügyi kvóta ellen, és vajon miért maradt néma a magyar miniszterelnök a brüsszeli bürokraták előtt, hogy megvédje Magyarországot?

Alább a dokumentum linkje, melynek a 7. pontjának f) bekezdése tartalmazza az idézett részeket:

Hírdetés

http://www.consilium.europa.eu/hu/press/press-releases/2016/02/18-euco-conclusions-migration/

(Fb)

Korábban írtuk: Jobbik: Orbán elképesztő árulást követett el a migránskvóta megszavazásával – A kormány szerint ezt a szabadságharcot még nem adták fel


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »