Volner két éve: "megzsaroltak, hogy szálljak ki és támadjam Vonát, vagy kicsinálnak"

Volner két éve: "megzsaroltak, hogy szálljak ki és támadjam Vonát, vagy kicsinálnak"

A történtek tükrében érdemes felidézni a politikus 2016-os Facebook-bejegyzését. Volner két évvel ezelőtt azt írta: “megpróbálták megzsarolni: vagy kiszáll a politikából és keményen betámadja Vona Gábort, vagy tönkreteszik és kinyírják”.

 A politikus azt írta, egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozó titkos találkozót kért tőle, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne megosztani vele.

Hírdetés

A találkozó elején megkérte Volnert, hogy kapcsolja ki a telefonját és vegye ki belőle az akkumulátort is, nehogy nyoma maradjon a beszélgetésnek. A vállalkozó alkut ajánlott a jobbikos politikusnak: Volnernek még az unokái is gazdagok lehetnek, ehhez nem kell mást tennie, csak kiszállnia a politikából és a Jobbik elnökét, Vona Gábort keményen betámadni. Ha mégsem áll kötélnek, akkor a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a politikus volt cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez  és Volner rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgatószobájában találhatja magát.

Volner akkor még azt írta, nincs az a pénz és nincs az a fenyegetés, amiért elállna attól, hogy az országot szétlopó fideszes bandát le akarja váltani.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »