Vlagyimir Putyin: Úriemberek vagyunk, előre bejelentettük a szíriai hadműveleteket

Vlagyimir Putyin: Úriemberek vagyunk, előre bejelentettük a szíriai hadműveleteket

Oroszország előre bejelentette a szíriai kiküldetést, és ez úriemberekhez méltó gesztus, mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy interjúban a Rosszija-1 televíziós adónak vasárnap.

Oroszország az előző érában soha nem jelentett be előre hasonló küldetések, de úgy döntöttünk, ezen változtatunk, mert így korrekt, nem úgy, mint a nyugati katonai beavatkozások, mondta az orosz elnök.

Hírdetés

A legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy csatlakozzanak mások is erőfeszítéseinkhez, és így legalizáljuk közösen tevékenységünket a szíriai területen.
Azonban jobb ha a világ tudja, mi a helyzet, mert akik nem csatlakoztak hozzánk, évek óta titokban ott tevékenykednek. és ha ők fennhangon állítják, hogy jobban tudják nálunk, hogy mi ott a helyzet, akkor miért nem csatlakoznak hozzánk?
Nem voltak hajlandók. Azt mondták, hogy Nem, nem fogunk dolgozni, azért, hogy Ti sikeresek legyetek. Értem is és nem is: ha, tényleg, jobban tudják és akarják  a terrorizmus elleni harcot, miért nem adták meg a koordinátákat, ahol a terroristák rejtőzködnek, a parancsnoki központokét, a lőszerraktárakét, ahol tárolják a fegyvereket és felszereléseket. Adják meg a célpontokat nekünk, mi lehet ennél egyszerűbb?
De még sajnos nem közeledtek, hogy együttműködjünk, azért, amit mindenki tud, mondta az elnök.

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »