Vizsgálat indul a pedofil szexuális bűnözők etnikai háttere miatt – angol az áldozat, színes bőrű az elkövető

Nagy-Britanniában sajnos rengeteg esetben fordul elő, hogy kontinensfoglalók fiatalkorú lányokat hálóznak be, majd megerőszakolják, vagy szexuálisan kihasználják őket. A belügyminiszter szerint itt az ideje egyenesen beszélni a jelenségről. Ismert az a tény, hogy a fiatalkorúakat szexuálisan kihasználó, bandákba verődött bűnözők közt iszonyatosan felülreprezentáltak a pakisztáni emberállatok. Éppen ezért a belügyminiszter vizsgálatot rendelt el az ügyben.

A miniszter szerint ez a lépés felfedne bizonyos „sajátos jellemvonásokat” a jelenséggel kapcsolatban. A cél az, hogy ne ismétlődjön meg a hírhedt rotherhami esetet, amikor is 1997 és 2014 között 1400 fiatalkorú lányt bántalmaztak a bandákba verődött muszlim bevándorlók.”

Hírdetés

Az áldozatok fehér, nem muszlim lányok voltak, közülük a legfiatalabb mindössze tizenegy éves. Az elkövetők az áldozatokat brutálisan megerőszakolták, volt olyan lány, akit benzinnel öntöttek le, és felgyújtással fenyegették. A vizsgálat napfényre hozta, hogy majdnem mindegyik férfi ezekben a bandákban pakisztáni származású volt.

A belügyminiszter szerint azért kell egyenesen beszélni a kérdésről, mert a kormány egyik legfőbb feladatának tekinti a gyermekek szexuális kihasználásának visszaszorítását, a bandahálózat működésének tüzetes vizsgálata pedig hatékonyabb rendőri fellépést eredményezhet.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »