Vízbe fulladt Ausztriában egy Magyarországról érkezett szajha – nem zárták még ki a gyilkosságot sem

Vízbe fulladt Ausztriában egy Magyarországról érkezett szajha – nem zárták még ki a gyilkosságot sem

Egy magyar (a származása nem tisztázott, csak a kibocsátó ország – a szerk.) szexmunkás rendkívüli halálesete miatt nyomoz az osztrák rendőrség – adta hírül a Tiroler Tages­zeitung című lap. Az ott Lady Katharinaként ismert 39 éves nő holttestére a kádban találtak rá innsbrucki lakásán. Megállapították, hogy halálát vízbe fulladás okozta.

A szexmunkás (a bulvárban tocsogó Borsnak fájt volna kurvának neveznie a kurvát – a szerk.) egyik kuncsaftja egy fórumon azt írta, hogy a nő epilepsziával küzdött, s egy roham következtében esett bele a kádba, ahol aztán megfulladt. Ugyanakkor a boncolás során a halottkém nem talált esésre utaló nyomokat, ráadásul a rendőrök azt is furcsállják, hogy egy ereje teljében lévő ember csak úgy belefullad a kádba. A hatóságok nem zárták ki, hogy Ka­tharina gyilkosság áldozata lett, ezért nyomozás indult. A halott nőre egyébként még január 11-én találtak rá, azóta vár megoldásra az ügy. Akkor már egy hete feküdhetett a kádban. Külsérelmi nyomot nem találtak rajta, ahogy a lakásból sem tűnt el semmi.

Hírdetés

A külügyminisztérium a Bors érdeklődésére azt írta, hogy az osztrák rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adott nekik több információt. A családot közvetlenül értesítették, amely ezután felvette a kapcsolatot a bécsi magyar nagykövetséggel.

(Bors)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »