Víz helyett is energiaitalt ivott egy „18 éves családapa” Borsodban, csodák csodájára kómába esett

Víz helyett is energiaitalt ivott egy „18 éves családapa” Borsodban, csodák csodájára kómába esett

Gyermekei szeme láttára rángógörcsöt kapott és kómába esett egy 18 éves családapa Farkaslyukon. Szabolcs életért a miskolci kórházban küzdenek az orvosok, de a családdal közölték, hogy a legrosszabbra is fel kell készülniük – írja a Bors.

A folytatásból kiderül: a 18 éves családapa vasárnap otthon volt a párjával és két gyermekével. A kedvese megkérte, hogy keljen fel a féléves kislányához. A férfi ezt örömmel megtette, de alig lépett a babakocsihoz, a fejéhez kapott, majd rángatózás közepette összeesett. Egy szót sem volt képes szólni. A fiatal férfit a családtagok igyekeztek újraéleszteni. Jelenleg kómában fekszik.

– Masszíroztuk a mellkasát, és fújtuk a szájába a levegőt. A mentőket is értesítettük, akik beszállították a kórházba – mondta Amanda, a kedvese.

A bulvárlap cikkéből az is kiderül: azt tervezték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, de "mindig közbejött valami".

Hírdetés

– Szabi mondogatta, hogy elvesz feleségül, és már megkérte a kezemet. Remélem, lesz rá lehetősége, hogy ezt meg is tegye. Most ezért is imádkoznom kell. A gyerekeknek, a hároméves Dominik Tibornak, és a féléves Amira Lénának szüksége van rá. Még nem is tudta őket a nevére venni, az én vezetéknevemre anyakönyvezték mindkettőt. A fia keresi az apját, de már tudja, hogy beteg – mesélte az elkeseredett menyasszony.

Amanda a Borsnak elmondta: Szabolcs rengeteg, az egészséges fogyasztási határt messze túllépő mennyiségű energiaitalt ivott. A rendkívül magas koffeintartalmú folyadékot szinte víz helyett fogyasztotta.

Volt, hogy vett egy egész kartonnal, a benne levő 24 doboz italt pedig alig egy hét alatt magába öntötte. Ettől koffeinmérgezést kapott.

A család mindenkit arra kér, gondoljon az édesapára, és mondjon el érte egy imát.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »