Vitézy Dávid feltárta állatvédelmi programjának részleteit

Vitézy Dávid feltárta állatvédelmi programjának részleteit

A 101 pontból álló programjában önálló fejezetben foglalta össze az állatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb és legsürgetőbb fővárosi teendőket az LMP által is támogatott főpolgármester-jelölt.

Átfogó ivartalanítási program, egy új állatvédelmi központ kialakítása, éjjel-nappal hívható állatvédelmi járőrszolgálat és legalább két, huszonnégy órában nyitva tartó állatorvosi ügyelet létesítése is szerepel Vitézy Dávid programjában.

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt a 101 pontból álló programjában önálló fejezetben foglalta össze az állatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb és legsürgetőbb fővárosi teendőket, amelyekről Instagram-oldalán is posztolt – közölte Vitézy Dávid sajtóirodája szerdán.

Hírdetés

Az Állatbarát Budapest program főbb elemei között szerepel az állatvédelmi szervezetekkel és a budapesti állatorvosokkal összefogva egy átfogó ivartalanítási program elindítása és egy új állatvédelmi központ kialakítása, amellyel növelnék a budapesti állatmenhely-kapacitást. Ezenkívül a fővárosban legalább két helyszínen biztosítani kívánnak éjjel-nappali állatorvosi ügyeletet, ahol díjmentesen fogadják az ellátásra szoruló talált állatokat, valamint a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság berkein belül éjjel-nappal hívható állatvédelmi járőrszolgálatot is létesítenének.

„Nekem nagyon fontos lenne, hogy az állatvédelemben Budapest az egész országnak példát tudjon mutatni” – hangsúlyozza a videóban Vitézy Dávid.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »