Visszazavarták vonójához a Csík Zenekar brácsását

Visszazavarták vonójához a Csík Zenekar brácsását

Egy szösszenet a koncepciós lejáratások margójára.

 

Ha már választások, a Csík brácsása is beállt a sorba – egy szösszenet a koncepciós lejáratások margójára

Felújították a József nádor teret. Ahogy az lenni szokott, „a soha semmi sem jó, ha a kormány csinálja” kommandó azonnal akcióba lépett. Ehhez pedig boldog-boldogtalan csatlakozott. Még a Csík Zenekar brácsása, Kunos Tamás is közzétett egy „József nádor tér 2005” „József nádor tér 2019” képet, amelyen természetesen úgy tűnik, mintha egy fa sem maradt volna a régen még zöldben pompázó téren. Ezzel, mielőtt meggyőződött volna arról, hogy a kép mennyire valós, – kétséges, hogy egyáltalán volt-e ilyen szándéka – 2875 követőjét vezette félre, akik közül bizonyára többen is rajongói, hisznek neki, majd tovább osztják. Ő pedig nem fújt visszavonulót, nem kért elnézést, nem törölte a posztot.

Ugyan miért is tenné, nyilván nem ez volt a cél…

Hírdetés

A József nádor térrel kapcsolatban, ha a valóságot szeretnénk megtudni, idézzük az inkriminált Kunosnak, a Csík és az Esszencia zenekarok brácsásának egyik hozzászólóját (nyilvánvalóan ismerősét), aki méltósággal, de határozottan visszapofozta vonójához a balliberális kampányemberré vedlett muzsikust:

„Ha most sétálnál ki, akkor egész más kép tárulna eléd. Ez egy építés közben készült fotó, melyet jóindulattal hasonlítottak össze a régi térrel. 60 db fát és 1000 cserjét ültettünk, valamint 400 m2 gyepszőnyeget terítettünk. A fáknak különleges ültetőközeget készíttettek az építtetők. Szerintem szép lett a végeredmény…”

U.i.
Az építkezés későbbi fázisában készült fotón látszik, hogy a téren valóban ott díszelegnek már a fák.

Üdvözlet,
 KJ
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »