Visszaszóltak a Fideszből az újfent sértegető Donald Tusknak

Visszaszóltak a Fideszből az újfent sértegető Donald Tusknak

Mint azt a posztban írta, Tusk számára adott volt a lehetőség, hogy bizonyítson, ő azonban a legnagyobb európai pártcsalád vezetőjeként semmit nem tett azért, hogy az európai emberek könnyebben vegyék a világjárvány nyomán előállt egészségügyi és gazdasági kihívásokat. Donald Tusk egyetlen lélegeztetőgép beszerzéséhez vagy egyetlen európai munkahely megvédéséhez sem nyújtott segítséget.

Nem ez az első alkalom, hogy Donald Tusk kritikus hangnemben beszél Orbán Viktorról és hazánkról. Emlékezetes, hogy a koronavírus első hullámának idején

a német Der Spiegelnek nyilatkozva lényegében náci párhuzamot vont a magyar miniszterelnökkel és a hazai koronavírus elleni intézkedésekkel kapcsolatban. Később Orbán Viktor egy, a néppárt tagpártjainak küldött levélben sérelmezte a pártcsalád elnökének szavait.

Hírdetés

A Fidesz 2019 tavasza óta felfüggesztett tagsággal működik az Európai Néppártban. A pártcsalád politikai közgyűlése szeptember végén virtuálisan ült össze, de ezúttal sem döntöttek a magyar kormánypárt tagságának ügyében. Donald Tusk az ülésen elismerte: nincs meg a szükséges többség a magyarok a pártcsaládból történő kizárásához.

www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »