Visszasunnyog a degenerált

‘Gyurcsány visszafogadása jó hír, elősegítheti a legkártékonyabbak bukását. Ám a degeneráltak visszaszorítása önmagában még nem jelent megoldást. Teljes elitcsere szükséges, a megalkuvó fidesz-jobbikos hatalmasságok elzavarása nélkül a hazaáruló baloldal eltakarodása után sem számíthatunk igazi változásra.’

Visszasunnyog a degenerált

Nem valószínű, hogy akadna a magyar politikai életnek sátánibb figurája Gyurcsány Ferencnél, akinek egész eddigi kártékony ténykedését csalások, hazudozások, árulások sokasága jellemzi. A volt miniszterelnöknek és szocialista pártvezérnek, a degenerált koalíció jelenlegi elnökének lételeme az öncélú ármánykodás.

Jellemző, hogy a pápai proli családból származó Gyurcsánynak már az apja is pitiáner tolvajként került összetűzésbe a törvénnyel, Fletó fiát pedig bolti lopáson érték tetten. A degeneráltak vezérében egyaránt fellelhetők a skizofrénia, a nárcizmus és a szociopata személyiség tünetei. Ugyanakkor ezekhez a negatív személyiségjegyekhez, hiába tagadnánk, el kell ismerni, jó nagy adag tehetség is párosult.

Pozitív értelemben, a saját bevallása szerint is folyamatosan hazudozó Fletó nem tekinthető tehetséges embernek. Diplomáit is a KISZ-ben vállalt vezető szerepének köszönheti, “elveszett” szakdolgozatai – melyek egyikének értékelése szó szerinti egyezéseket mutat volt sógorának diplomamunkájával – a mai napig nem kerültek elő. A kreatív képességeket tekintve a bukott kormányfő igencsak szerény intellektussal rendelkezik. A magyarországi politikusi kaszt élen minden programja, kezdeményezése már a meghirdetéskor kudarcba fulladt.

Hírdetés

Ugyanakkor a kapcsolatépítést, a zavarkeltést, a  törvénytelen praktikák  alkalmazását tekintve és a démoni meggyőző erő terén kiválóak az adottságai. Különösen a lumpenproletár szocializáción átesett személyek körében – akik között diplomások is akadnak – jelentős a szemkilövető népszerűsége. Nem véletlen, hogy a nyugalmazott pártmunkás elvtársnők szinte vallásos áhítattal tekintenek vezérükre.

Persze Gyurcsány infernális karizmájának hatóköre azért meglehetősen korlátozott. Korábbi eredménytelensége és megosztó személyisége taszítja a magyar társadalom józanabb gondolkodású többségét. Könnyen elképzelhető, hogy a ballib oldal számára a bukott kormányfő visszafogadása jelenti a vég kezdetét.

Ez a hatalommániás, diktátori ambiciókkal megvert személy nem fogja beérni a másodhegedűs szerepével. Vezérségre tör, és adottságai révén ehhez meg is tudja szerezni a balnak nevezett oldal biztos szavazóinak támogatását. Csakhogy ezzel meg is ássa az MSZP sírját. Ez a sokszor rossz ripacsként viselkedő figura erősen megosztja a társadalmat, és lényegesen több embert taszít, mint amennyit vonz.

A szavazók közel felét kitevő bizonytalanok megnyerésére teljességgel alkalmatlan. A választók többsége nem fogja még egyszer megszavazni ezt a csupán rombolni képes pojácát.

Gyurcsány befogadása a ballib ellenzéki pártok összefogásába tulajdonképpen egy kedvező fejlemény, ami elősegítheti a nemzetünk szempontjából legkártékonyabb politikai oldal eltüntetését az ország irányításából. Ám a degeneráltak visszaszorítása önmagában még nem jelent megoldást. Teljes elitcsere, egy új, hazaszerető és erkölcsös országvezető nemzedék színre lépése, a korrupt és megalkuvó fideszes-jobbikos hatalmasságok elzavarása nélkül a hazaáruló baloldal eltakarodása után sem számíthatunk sorsfordító változásra.

Varga Imre


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »