Visszanyalt a chicagói fagyi

Visszanyalt a chicagói fagyi

Érdemes vigyázni, mivel kampányol az ember… A Defund the Police nevű mozgalom már többször szóba került portálunkon, ám aki esetleg nem lenne tisztában az általa teremtett káosszal, az itt és itt bővebben is tájékozódhat róla. A lényeg, hogy a BLM nyomán létrejött Defund the Police célul tűzte ki a rendőrség szisztematikus leépítését, majd folyamatos kivonását és kiszorítását a rendfenntartásból. Ez a számunkra szürreális mozgalom az Egyesült Államokban a napi valóságot jelenti, ám a valóság rendszeresen szembemegy az őrülettel. Ez a tény persze semmilyen józanító hatással nincsen a baloldali "aktivistákra" – képtelen elvárás lenne – de az a bizonyos fagyi még jó sokszor vissza fog nyalni, mielőtt elsüllyednek a saját mocskukban.

Legutóbb Chicagóban mutatkozott meg a tagadhatatlan realitás, amikor nemes egyszerűséggel agyonlőttek egy Caleb Reed nevű 17 éves néger aktivistát, aki az egyik ikonikus szószólója volt a Defund the Police mozgalomnak. A fejlövés miatt Reed azonnal meghalt, társai azóta is gyászolják a fiatalt. Caleb Reed volt a vezetője a Voices of Youth in Chicago Education nevű szervezetnek, amely nem szimplán a rendőrség eltávolítását képviselte, hanem a rendőrség eltávolítását a város iskoláiból. Pár hete egy oktatásügyi ülésen, ahol a rendőrség kivonását szorgalmazták, Reed "büszke fekete fiatalembernek" aposztrofálta magát (azt csak zárójelben jegyezzük meg, hogy ez a 17 éves "büszke fiatalember" hülyeségek összehordása helyett inkább miért nem tanult), majd egy "szívszaggató" történetet is megosztott a publikummal, amelyben 6 órát ült a rendőrségen, mert nem volt nála a személyi gazolványa, mikor kosármeccsre igyekezett. Ebből természetesen azt a következtetést vonta le, hogy mindez azért történt, mert fekete. Jól látszik, hogy érzékeny kis lelkét bizonyára nagyon megérinthette a feledhető történet, ami ráadásul a saját hibájából történt, mégis "a rendszert" okolta miatta. Én is csak azért írtam le, hogy megértsék a kedves olvasók, nagyjából milyen szintű "megrázkódtatásokért" akarják ezek az "ártatlan kis virágszálak" elűzni a rendőrséget. Aki esetleg további részletekre kíváncsi, az ezen a linken keresztül megnézheti a néhai "Freedom Fighter" egyik beszédét.

Hírdetés

Nos, Chicagóról az emberek többségének nem a béke és biztonság szigete szokott eszébe jutni, nekem legalábbis biztosan nem és természetesen nem (csak) a filmes élményeim miatt. A város erősen multikulti, a bűnözési ráták az egekben vannak, amely egyfajta "sehol a városban nem vagy biztonságban" érzést szül – teljes joggal. Társai ennek ellenére semmilyen konzekvenciát nem vontak le, sőt! Egyikük szerint pont azért halt meg, mert még mindig nem sikerült elérniük azt, amiért küzdenek: a fegyveres erőszak visszaszorítását. Az aktivistáknál bizonyára elég nagy zavar van a fejekben, hogyha a fegyveres erőszak elharapódzása miatt a rendőrség leépítését célozták meg. Reed nemes egyszerűséggel azért halt meg, mert a bűnözés ellen való felszólalás helyett (ha igazán "tökös" lett volna, akkor négerérzékenykedés helyett inkább ki kellett volna mondania, a bűnelkövetők hány százaléka fekete) a közbiztonságért felelős szerveket támadta. Persze ebben a történetben is kiválóan megjelenik a baloldali gondolkodás egyik ikonikus buktatója, miszerint nem azért sült el valami rosszul, mert hibásak a célok, hanem mert még nem sikerült megvalósítani a végső célt. Gyakorlatban persze ez is létező szempont lehet, de ők az égvilágon minden bukásukat, minden félresiklásukat ezzel magyarázzák.

Chicagóban csak ebben az évben – Reeddel együtt – 38 olyan személyt gyilkoltak meg, aki 18 éven aluli. Ezek még kevésbé jó közbiztonsággal ellátott területekhez képest is irdatlan számok, amelyek minden bizonnyal nagyobb ütemben emelkednek majd, ha a négerek és rasszáruló fehér csatlósaik még sokat pattognak a rendőrség leépítéséért. Azt pedig egy percig se várjuk, hogy akármi tömegesen kijózanítja őket valaha. Akik egy társuk halálával kapcsolatban is ilyen következtetéseket vonnak le, azok már tényleg menthetetlenek.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »