Visszaléptek a Jobbik javára a Kisgazda-MIÉP választási koalíció képviselői

Megállapodott az együttműködésben a Jobbik és a Kisgazdapárt Pápán. A kisgazdák visszaléptetik jelöltjüket, Szita Antalt – aki nem más, mint a Kisgazdapárt országos alelnöke – Veszprém megye 4. számú egyéni választókerületében a Jobbik, illetve Ferenczi Gábor javára.

Megállapodott az együttműködésben a Jobbik és a Kisgazdapárt Pápán. A kisgazdák visszaléptetik jelöltjüket, Szita Antalt – aki nem más, mint a Kisgazdapárt országos alelnöke – Veszprém megye 4. számú egyéni választókerületében a Jobbik, illetve Ferenczi Gábor javára.

Szita Antal, a Kisgazdapárt és a MIÉP közös jelöltje, a Kisgazdapárt országos alelnöke megszakította az ajánlások gyűjtését, egyben arra kéri a nemzetben gondolkodó kisgazdákat, hogy a Jobbik jelöltjét támogassák az április 6-i választásokon a pápai körzetben.

Hétfőn ugyanilyen bejelentésre kerül sor Veszprémben, ahol a kisgazdák kerületi jelöltje, Németh Ákos lép vissza a Jobbik jelöltje, Forgóné Kelemen Judit javára.

Alább a megállapodás szövege, melyet Ferenczi Gábor, a Jobbik megyei elnöke és képviselőjelöltje, Orbán Imre választókerületi kampányfőnök, Szita Antal, a Kisgazdapárt alelnöke, valamint Németh György, a Kisgazdapárt Pápa és Pápa környéki szervezetek elnöke látott el kézjegyével.

Mi, a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Kisgazdapárt pápai és Pápa környéki szervezeteinek vezetői megállapodtunk az együttműködésben.

Hírdetés

Tudjuk, hogy Magyarország hagyományosan agrárország, mely évszázadokon keresztül Európa éléskamrája volt. Hisszük, hogy a magyar mezőgazdaság fellendítésében rejlik az önálló magyar nemzetgazdaság talpraállításának fő kiugrási lehetősége. A magyar vidék feltámasztása nem lehetséges magyar, nemzetben, közösségben gondolkodó gazdák nélkül. Ezért kerestük és megtaláltuk szövetségesünket egymásban: a nemzeti oldal legnagyobb gyűjtőpártja, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, és annak Veszprém megye 4. számú választókerületében működő szervezetei valamint a nemzetben gondolkodó környékbeli magyar gazdálkodók.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom vidékstratégiája és földvédelmi, valamint mezőgazdasági programja stratégiai elemeiben összeegyeztethető a Kisgazdapárt elképzeléseivel. Nemzetstratégiai elképzeléseink azonosak, egy szabad, független, élhető Magyarország megteremtésében hiszünk. Nem új Magyarországot akarunk, hanem a régit szeretnénk visszakapni.

Hazánk sok tekintetben a 24. órában van. Fontos leszögezni, hogy az április 6-i választásokon két lehetőség közül választhatnak a választópolgárok.

Ha elégedettek az elmúlt 25 év politikájával, annak szereplőivel, akkor választhatnak az egy tőről fakadó, a ’89-es rendszerváltás elsikkasztásában együttműködő, a külföldi tőke magyarországi helytartóiként működő, már leszerepelt politikai elit pártjai, a nemzetközi érdekeket Magyarországon szolgalelkűen képviselő jobbliberális és balliberális alakulatok közül, vagy ha valódi, gyökeres változást szeretnének, akkor választhatják az önálló nemzeti érdekképviselet, a magyar utat, amelyhez körzetünkben csatlakozott a Kisgazdapárt is, annak érdekében, hogy belátható időn belül megvalósulhasson a valódi magyar érdekképviselet hazánkban, azaz a döntéshozatalban mind helyi, mind országos szinten minél nagyobb erővel érvényesülhessen a magyar akarat.

Célunk nem csak a kormányváltás, hanem a mindmáig elmaradt rendszerváltás megvalósítása. Ehhez arra van szükség, hogy a nemzeti oldalon minél szélesebb összefogás jöjjön létre. A siker érdekében Szita Antal, a Kisgazdapárt jelöltje visszalép a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelöltje, Ferenczi Gábor javára a pápai választókerületben.

Bakonyi Hírmondó


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »