Visszaeső bűnöző akarta megerőszakolni a lányt – nem sikerült, megölte

Visszaeső bűnöző akarta megerőszakolni a lányt – nem sikerült, megölte

Erőszakkal akart közösülni a fiatal lánnyal a visszaeső bűnöző, de az védekezni próbált a féreggel szemben. A bűnöző brutális kegyetlenséggel agyonverte. Ugyanaz a szituáció, mint a Péntek László cigány bűnöző által meggyilkolt Bándy Katánál, vagy a szintén cigány bűnöző által megtámadott Páva lánynál. Csak most elmaradt a a társadalmi felháborodás, mert egy egyszerű lányról szólt a történet.Vagy tán azért azért, mert ez a gonosztevő is a védett csoporthoz tartozik?

Korábban elítélték már szexuális bűncselekményért azt a 37 éves férfit, aki március elején megölt egy 18 éves lányt – hangzott el a Heves és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság egri sajtótájékoztatóján, amelyről a Heol.hu helyi hírportál tudósított.

Mint arról beszámoltunk, K. Zsolt részletes beismerő vallomást tett, miután csütörtökön elfogták és kihallgatták a rendőrök. A salgótarjáni férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Hírdetés

Nagy Zsolt rendőr alezredes, a Heves megyei főkapitányság vezetője elmondta: az áldozat és a sértett ismerték egymást, egy utcában laktak Bátonyterenyén. A férfi azért ölte meg a fejére mért ütésekkel a lányt, mert nem akart vele szexuális érintkezésbe lépni. Nemi erőszak nem történt – hangsúlyozták a sajtótájékoztatón. A lap úgy tudja, hogy a férfi korábban is követett már el erőszakos bűncselekményeket, nemi erkölcs elleni bűncselekményt is.

A lány feltehetőleg Ivád külterületén hunyt el, azon a helyen, ahol megtalálták.

A férfi ugyanazt az autót használta a bűncselekmény elkövetésekor, amelyben csaknem egy hónappal később elfogták. Lekapcsolásakor vele volt élettársa is, de az nem derült ki pénteken, hogy a nő tudott-e a szörnyű bűncselekményről.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »