Visszaadta a megbízást a vízilabdásokat vádoló lány ügyvédje

Szakértők vizsgálják annak a kislánynak a szavait, aki azt állította, hogy két vízilabdás két évvel ezelőtt szexuálisan zaklatta őt. A sportolók ügyvédei az ATV-nek azt mondták, ügyfeleiket még mindig nem kereste meg a nyomozóhatóság, ugyanakkor Gatter László indítványban kérte, hogy tájékoztassák az ügy állásáról. Az ATV híradója egyéb forrásból úgy értesült, a kislány ügyvédje időközben visszaadta a megbízást.

Pszichológus és más szakértők bevonásával elemzi a rendőrség annak a lánynak a szavait, aki hónapokkal ezelőtt megvádolta Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot, hogy szexuálisan zaklatták őt – értesült a 24.hu. A lap arról írt, hogy a hatóság elsősorban arra kíváncsi, mennyi a valóságalapja annak, hogy a sportolók bántalmazták a lányt. Az hogy milyen eredményük van ezeknek a vizsgálatoknak, a rendőrség nem árulta el.

Hírdetés

„Jelen ügyben sem nekem, sem az általam képviselt ügyfelemnek semmi biztos információja nincs” – mondta Hegedűs László. Kósz Zoltán ügyvédje a híradónak azt mondta, örül annak, hogy a nyomozóhatóság részéről semmilyen információ nem szivárog ki, az ügyfelét, vagyis Kósz Zoltánt pedig még mindig nem hallgatták meg.

Petőváry Zsolt ügyvédje, Gatter László elmondta, annyit tudnak, hogy folynak a nyomozati cselekmények. „Én annyit tudtam tenni az ügyben azóta, hogy megkerestem a rendőrhatóságot, a nyomozóhatóságot egy indítvánnyal, és kértem, hogy mint egyéb érdekeltet tájékoztassanak az ügy állásáról, erre még nem kaptam választ” – mondta az ügyvéd.

Az ATV híradója szerette volna megkérdezni az ügyben a kislány ügyvédjét, ám Gerencsér András még mindig elérhetetlen. A híradó úgy értesült, időközben már visszaadta a megbízást, tehát, ha ez igaz, akkor már nem ő képviseli a vádakat megfogalmazó lányt.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »