VILLANÓFÉNYBEN A „FIDESZ CSICSKÁK"

VILLANÓFÉNYBEN A „FIDESZ CSICSKÁK"

Van egy internetes felület, az a neve, hogy „ezalenyeg”. Ez valójában a darkweb része, mégis afféle hírportálként szoktak hivatkozni rá ellenzéki körökben.

És most ezen a „hírportálon” megjelent egy írás, egy salgótarjáni játszóházról, amit belepett a fű, a parkolót felverte a gaz, az építkezésből ellopták a pénzt, és mindez a „fidesz csicskák” műve. Itt megnézhetik:

Ez bizony óriási skandallum, országos ügy, erre majd rá kell repülnie a többi ellenzéki médiának is, nem is kérdés. Ugyanis -és ez a lényeg- minden úgy igaz, ahogy írva vagyon. Egyetlen apróságot kivéve: az egész buli a szocialista városvezetés műve. A Fidesznek annyi köze van hozzá, mint az „ezalenyegnek” az emberi világhoz.

Amúgy érdemes egy pillantást vetni nevezett orgánum impresszumára:

Főszerkesztő: Zentai András

Főszerkesztő-helyettesek: Rácz Áron, Szomor Balázs

Hírdetés

Vezető szerkesztő: Thürmer B. Lejla

Lapszerkesztők: Beck Andrea, Jabronka Richárd, Szitás Judit, Tábi Attila

Istenem, mennyi veretes név, mennyi kretén DK-MSZP-Jobbik-LMP-Momentum csicska…

De a legjobb ez:

Kiadja: Oraculum 2020 Kft.

Fel is rémlik mindjárt a 300 című film, s az ottani Oraculum. Vagyis hát, azok, akik az Oraculumot irányítják. Az ephoroszok. Gusztustalan, ocsmány, kéjsóvár véglények, akiket kilóra megvettek a perzsák, s ezért aztán a perzsa érdekek szerint fordítják le Leonidásznak az istenek üzenetét.

Tényleg mint az „ezalenyeg”.

Na, akkor 24, 444, HVG, narancs – nosza, indulás felhabosítani a salgótarjáni botrányt! El ne eresszétek a szoci városvezetőket!


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »