Világméretű lázadást kell szervezni

NIF: Mielőtt eljutnánk a teljes összeomlásig, lásd mellékelt cikkünket Venezueláról, el kell indítanunk a nemzetközi szintre emelt szervezkedést: kapcsolatfelvétel más országok szervezeteivel, kölcsönös részvétel egymás akcióiban.

Szervezetünk alapelveinek tisztázására, nevének meghatározására kérem portálunk Olvasóit, pár nevet említek, Vattay Szabolcs, Horváth Bertalan, Tóth Ferenc, Gyarmathy Pál, T. István, és a többiek, hogy cseréljenek egymás között skype címet és tartsanak egymássak egy-egy telekonferenciát, a fenti alapelvek lefektetése érdekében.

Véleményem szerint világméretű lázadást kell szervezni,addig amíg van hozzá energiánk.
A rajtunk uralkodó alja-népség már régen megérett a büntetésre.Nem tudják,hogy hol van a határ,ezért csak akkor lesz vége az aljas tevékenykedésüknek amikor rákényszerítjük őket.
H.B. (Horváth Bertalan)

Hírdetés

“A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot.” (Schweidel József)

A világméretű szervezkedéshez nyelveket kell tudni.
-Bevezethetjük, hogy ezen a portálon jelenjenek meg angol, francia és német nyelvű cikkek.
-Aki akarja ezt, az üzenjen itt, vagyis szavazzon!
Még szerkesztettem ilyen oldalt, ahol 4 nyelven mentek ki a cikkek és 100-150 ezer látogatója volt hetente.Kapcsolatba kell lépni a nemzetközi szervezetekkel, akik szintén vallják azokat az alapelveket, amiket mi.
-iszlámbetelepülés ellenesek
-az iszlám európai terjesztői ellen fellépnek (Szaud-Arábia, Soros ügynökségei, madame Merkel, és a stricik, mint Juncker, Schulz)
-akik be akarják vezetni a részvételi demokráciát
-akik új választási rendszert akarnak, ahogy azt mi közzétettük már
-akik a képviselőiket könnyen visszahívhatják, ha az nem tartja be a megkötött társadalmi szerződésben leírt ígéreteit,
-stb.Össze kell keresni azokat a szervezeteket, melyek megfelelnek a mi elképzeléseinknek. Kapásból felsorolok néhányat:
-PEGIDA
-Degrowth szervezetek
-Wachstumsrückname
-Décroissance
-Védegylet
-Véderő
-Betyársereg
-alaposan utána kell nézni hogy milyen szervezetek vannak még és azoknak címét, emiljét be kell szerezni. A nem extrémista baloldali, nem internacionalista, zöld szervezetekkel is fel kell venni a kapcsolatot.Közben meg kell fogalmaznunk a saját szervezeteink alapelveit, melyeket az első kapcsolatfelvételnél elküldünk.

Kérem az Olvasóinkat, hogy gondolják tovább a pontokat és írják meg. ha ismernek további szervezeteket, akkor egészítsék ki a fenti listát, címmel együtt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:ellenállás, EU, Felhívás, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: önszerveződés, Betyársereg, Décroissance, Degrowth, PEGIDA, Védegylet, Véderő, Wachstumsrückname


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »