„Világbajnokok vagyunk, az Aranylabdát feldughatja…”

„Világbajnokok vagyunk, az Aranylabdát feldughatja…”

Világbajnokok a németek, Messi Aranylabdája a kutyát sem érdekli. Körülbelül ez csendül ki Thomas Müller keresetlen szavaiból, amit egy kolumbiai újságíróhoz intézett.

Néhány elvakult argentin szurkolón kívül nem sokan vannak a világon, akik egyetértenének a FIFA döntésével, amellyel Lionel Messit nyilvánította a vasárnap befejeződött világbajnokság legjobb játékosának, és neki adta a vb Aranylabdáját. (Messi arcán is látszott, hogy kínos neki az érdemtelenül kapott elismerés.)

Hírdetés

No persze az a fiatal kolumbiai újságíró hölgy sem érdemel Pulitzer-emlékdíjat, aki a vegyes zónában a következő kérdéssel fordult Thomas Müllerhez, aki Messi mögött a második helyen végzett az Aranylabda-versenyben: „Mit szól ahhoz, hogy Messi megelőzte önt az Aranylabda-versenyben?” (Mindez percekkel azok után, hogy Németország világbajnok lett…)

Müller – oldalán a röhögéstől fuldokló Bastian Schweinsteigerrel, és nyilván néhány deciliter pezsgővel a gyomrában és a fejében – németül és keresetlen szavakkal felelt a az újságíró(gyakornok)nak: „Miből gondolja, hogy engem érdekel ez az egész szarság? Mi vagyunk a világbajnokok, az Aranylabdát pedig feldughatja a se…ébe!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »