Vihogó momentumos lányok Strasbourgban – videó

Vihogó momentumos lányok Strasbourgban – videó

Sajátos performanszot adott elő a strasbourgi EP-ülésen a Momentum két képviselőnője, Donáth Anna és Cseh Katalin. Amikor az arrogáns hangnemben vagdalkozó Donáthot egy néppárti képviselő figyelmeztette, hogy ne csak vádaskodjon, tényeket mondjon, kivételesen elárulta önmagát, forrásait: pontosan tudjuk különböző riportokból, hogy mi történik Magyarországon – mondta.

Ez a mondat nagyjából ki is fejezi az egész Európa Parlamenti eljárás komolyságát, hisz nem a valóságot veszik figyelembe, hanem „különböző riportokat”.

Cseh Katalin is bohóckodott egyet. Dacosan, teátrálisan ment neki Hidvéghi Balázsnak, aki szokása szerint higgadtan igyekezett némi fényt gyújtani a sötétségben. Kijelentette, éppen arról van szó a vitában, hogy a baloldali erők visszaélnek a jogállamiság fogalmával, s nem hajlandóak elfogadni semmilyen más véleményt, csak a sajátjukat.

Önök a tolerancia és a demokrácia ellenségei – zárta szavait, mire a megszólított két momentumos hölgy különös vihogással reagált. Érdemes megnézni az erről készült felvételt.

Hírdetés

 

Teveli Zoltán – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »