Viharos ökölcsapások – A Klub Box-on bizonyított motoros harcosunk (+videó)

Viharos ökölcsapások – A Klub Box-on bizonyított motoros harcosunk (+videó)

A hétvégén IX. alkalommal rendezték meg Szabadbattyánban a Klub Box elnevezésű barátságos ökölvívó rendezvényt, amin Magyarország prominens motoros klubjai, egyesületei vesznek részt. Természetesen a Betyársereg Motoros Klánja is képviseltette magát (a Legends Hungary Motoros Egyesület Presidentje) az igen viharosra sikeredett rendezvényen. Harcosunk Janecska Zoltán beszámolója és videója a hétvégéről.

Sajnos az idei évben szélviharral, jeges esővel, felhőszakadással megtréfálta az időjárás a rendezőséget, de ennek ellenére az Alba Regalis MC klub tagjai mindent elkövettek a sikeres rendezvény lebonyolítása érdekében. Itt még kiemelném azokat a versenyzőket akik a szélsőséges időjárás közepette eljöttek és vállalták a tisztelt közönség szórakoztatását. A Betyársereg harcosa második alkalommal küzdött a megmérettetésen.

Hírdetés

A Betyársereget Janecska Zoltán „Harcos” a Legends Hungary Motoros Egyesület Presidentje, a Betyársereg paksi klánjának vezetője képviselte Szieberth Tamás „Lápi” a Hells Angels Nomads Vice Presidentjével szemben. A versenyzők 3 menetes sportszerű barátságos mérkőzést vívtak. Az éjszakába nyúló rendezvényt a közönség jó hangulatban, nagy lelkesedéssel végig szurkolta. Itt szeretnénk köszönetet mondani a rendezőknek, hogy részt vehettünk a színvonalas rendezvényen.

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »