Vidnyánszky Attila: „Minden lényegi kérdésben mást gondolunk”

Vidnyánszky Attila: „Minden lényegi kérdésben mást gondolunk”

Létrejött egy találkozó az egyetem vezetése és a kuratórium tagjai között, ahol kiderült, hogy semmiben sem értenek egyet, viszont abban megegyeztek, hogy közös érdek, hogy hétfőn elinduljon az oktatás – mondta el Vidnyánszky Attila, az SZFE kuratóriumának elnöke.

A Hír TV honlapján közölték, hogy az elnök a csatorna Magyarország élőben című műsorában arra is felhívta a figyelmet, hogy

Feloldhatatlannak tűnő ellentétek a Színház- és a Filmművészeti Egyetem oktatói és az intézményt irányító kuratórium között. Az egyetem hallgatói pedig napokkal korábban elfoglalták az épületet.

Rámutatott, a kuratórium még mindig reménykedik abban, hogy hétfőn elindul az oktatás

Vidnyánszky kiemelte, létrejött egy találkozó az egyetem vezetése és a kuratórium tagjai között, ahol kiderült, hogy semmiben sem értenek egyet, viszont abban megegyeztek, hogy közös érdek, hogy hétfőn elinduljon az oktatás, azonban ez az egyetem vezetésén és hallgatóin múlik

Hírdetés

A kuratórium elnöke kitért arra is, hogy az egyetem polgárait beengedik a Vas utcába, de ott létezik egy zár, amely szelektál, van, akit beengednek, van, akit nem.

S micsoda erők állnak a háttérben, amelyek megakadályozzák azt, hogy bármilyen párbeszéd kialakuljon. Ráadásul a háttérben ott állnak a politikusok is – hangsúlyozta Vidnyánszky Attila.

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »