Videoüzenetben fenyegetőzik Bátonyterenye fideszes polgármestere

Nehezen viseli a kritikát Bátonyterenye fideszes polgármestere, miután a Jobbik – a bátonyterenyeiek akaratának megfelelően – megakadályozta a börtön építését nógrádi városban.

Nagy-Majdon József (Fidesz) polgármester a helyi közszolgálati televíziót felhasználva próbál hangulatot kelteni, saját zsebtévéjeként használva azt a fórumot, amely alapvetően nem az ő magánakcióit szolgálja.

Hírdetés


Nagy-Majdon József (b), Bátonyterenye fideszes polgármestere

"[…] Ami nekem jelen pillanatban fáj, az Cseresznyés úr (a Jobbik bátonyterenyei képviselője – a szerk.), hiszen ő több tekintetben leírta, hogy hazudtam" – fogalmaz az egyébként Gyurcsány Ferenccel és a Kubatov Gábor pártigazgatóhoz köthető, korábban gyilkosságért elítélt Szabó "Szőke" Ferenccel is kiváló kapcsolatot ápoló fideszes. Nagy-Majdon azt is elmondja, hogy "be vagyok tárazva minden egyes ember előéletével kapcsolatban". Persze ezeket az információit a derék városvezető nem osztja meg, hanem azokat – a videón elmondottak szerint – ál-Facebook-fiókokon terjesztené.

Egy elmeorvosi szakvéleményt megérne a narancsos polgármester kirohanása. Ha készül ilyen, akkor annak az eredményét is közzétesszük.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »