Videó: törökök gyilkolják a fehér zászlót lengető kurdokat

A törökök és kurdok közötti helyzet egyre fokozódik, ahogy az ankarai és isztambuli robbantásokkal is a kurdokat vádolják, és azon sem lepődnék meg, ha a végén egy szisztematikus népirtásba torkollana az egész. Mindez egy NATO-tagállamban, amely folyamatosan kopogtat Brüsszel ajtaján, tagságért könyörögve, ill. most zsarolva. Örmény holokauszt után következik a kurd holokauszt. Ebben van nagy gyakorlatuk a törököknek. Senki őket eddig még nem vonta felelősségre!

A Frace 24 írja, hogy augusztus és február között a török hadsereg 59 alkalommal vezetett be kijárási tilalmat Diyarbakir, Sirnak, Mardin, Hakkari, Mus, Elazig és Batman városában, ami 1,3 millió lakost érintett.

Cizrében a város 80%-a megsemmisült. Februárban a török katonák körbefogtak egy égő lakóépületet a városban. A Russia Today értesülései szerint a bent rekedt emberek élve elégtek.

Itt látható egy videó, ami még januárban készült, és az látható rajta, amint török katonák tüzet nyitnak egy fehér zászlót lengető kurd csoportra. (18 éve felülieknek ajánlott!)

Hírdetés

Hol van ilyenkor az Egyesült Államok, a Nagy Igazságosztó?

Sehol, mert Erdogan Törökországa fontos szövetséges.

Orientalista.hu – Jack Fall

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:EU, Európai Egyesült Államok, Hírek, Külföld Tagged: kurd holokauszt, török kegyetlenség


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »