VIDEÓ: Összedőlt egy híd, miután nekicsapódott egy teherhajó – hét ember és több jármű a folyóba zuhant

VIDEÓ: Összedőlt egy híd, miután nekicsapódott egy teherhajó – hét ember és több jármű a folyóba zuhant

VIDEÓ: Összedőlt egy híd, miután nekicsapódott egy teherhajó – hét ember és több jármű a folyóba zuhant Kulcsár Péter2024. 03. 26., k – 09:11

Összeomlott egy négysávos közúti híd, miután nekiütközött egy teherhajó.

Összedőlt egy négysávos közúti híd az Egyesült Államok keleti partján fekvő Baltimore-ban kedden, azt követően, hogy egy teherhajó nekicsapódott – számolt be a Fox Baltimore.

Hírdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 2,5 kilométer hosszú szerkezet összeomlása követelt-e áldozatokat. A Baltimore-i tűzoltóság kommunikációs vezetője, Kevin Cartwright elmondta, legalább hét személyt keresnek, akik vélhetően a vízbe estek. Egyelőre nem lehet tudni, hány embert érintett a baleset – tette hozzá.

Az ütközés idején több jármű is a hídon volt. Cartwright szerint rakományok lógtak le a hídról, amelyek veszélyes és instabil körülményeket teremtettek, és a mentőket, valamint a tűzoltókat korlátozta a mentési munkálatokban.

A marylandi állami közlekedési hatóság megerősítette, hogy mindkét irányban lezárták az összes sávot.

BREAKING: Ship collides with Francis Scott Key Bridge in Baltimore, causing it to collapse pic.twitter.com/OcOrSjOCRn— BNO News (@BNONews) March 26, 2024


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »