VIDEÓ: Ki akarta nyitni a repülőgép ajtaját egy utas a Budapeste tartó járaton

VIDEÓ: Ki akarta nyitni a repülőgép ajtaját egy utas a Budapeste tartó járaton

Végül le kellett szíjazni.

Az eset a Ryanair Sevillából Budapestre tartó járatán történt, ahol egy férfit egyenesen a székéhez szíjaztak, mivel fenyegetőzni kezdett – írja a Telex a Mirror alapján.

Az utasok beszámolói szerint az illető az utazás felénél kezdett rakoncátlankodni, először egy tollal a kezében fenyegetőzött, majd az ülések rugdosásával folytatta és a női utasoknak is kiabált.

Hírdetés

Egy biztonsági őrként dolgozó férfi ezután felajánlotta, hogy segít a balhézó megállításában, de a személyzet csak akkor élt a lehetőséggel, mikor az utas már azzal fenyegette őket, hogy kinyitja a repülőgép ajtaját – közölte a Telex.

Végül a 29 éves, az MTI szerint szerb férfit a székéhez szíjazták. A késéssel landoló repülőgépet Budapesten már a rendőrök várták. Az utas azt állította, hogy pánikba esett, de viselkedésére egyáltalán nem emlékezett. A férfi ellen a Telex információi szerint garázdaság miatt indíthatnak eljárást, de egyelőre még azt vizsgálják, melyik hatóságnak kell eljárni az ügyben, hiszen a bűncselekmény a repülőút alatt történt.

(br, telex)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »