Videó: ha egy üzlet egyszer beindul: tovább nyal Vona Cionnak

Elnök Gábor szerint a Jobbik javítani fogja kapcsolatát a zsidósággal (aminek jegyében újabb posztokra rak magyarok helyett izraelitákat). És a magyarsággal, és az európai nemzetekkel mikor akarja javítani? Mi megmondtuk, ezredik rész. bevezető kommentárunk után Vona ATV-nek tett nyilatkozata videón. Érdekes, az fel sem merül már Nováknál sem, hogy Jakab Péter, a Jobbik miskolci zsidó jelöltje Chanádhoz hasonlóan hosszú évekig hazudott, magyarnak állította be magát, eltitkolta származását, tehát becsapta választóit. Az külön poén, hogy a négy éve a miskolci kampánnyitón még a holokauszttal viccelődő Vona korábban kilátásba helyezte, ha kiderül, hogy zsidó, lemond.

Pattogzik le a magyar festék. Eddig csak félig vicc volt a Rabbik gúnynév, mára teljesen helytálló lehet. A zsidóseggnyalásban kezdik behozni a Fideszt, s ha így folytatják, a pártbéli vezető cionisták számában is lekörözik mondjuk az LMP-t.

Ez ma már egyáltalán nem vicc. Talán az LMP-ben is kevesebb a zsidó?

A gyomorforgató hír kísértetiesen emlékeztet a Fidesz rituális zsidólátogatásaira és canossás megalázkodására, azzal a különbséggel, hogy Gabi még, MÉG nem látogat Tel-avivba. A lényeg, hogy a ballib pártokat azért irányítják az 1 százalékot sem kitevő zsidók, így a közkeletű radikális szájhagyomány, mert idegen érdeket szolgálnak. És akkor a Jobbikot miért, a Jobbikban miért jut a vezető pozíciók és pénzek feletti rendelkezés nagyja zsidóknak? Mert, jön a várható magyarázat, így bizonyítják, hogy nem antiszemiták. Ez valóban csodálatos magyarázat arra, hogy miért adunk át egy papíron magyar céget önként és dalolva gyarmatosítóinknak.

Felmerül a kérdés, hogy az antimagyarok miért nem érzik szükségét bebizonyítani, hogy ők valójában szeretik népünket?

Egy a fontos, bárhová szavazol, csak a “kiválasztottakat” “választhatod”.

Hírdetés

Senkit se zavarjon, hogy a holokausztosoknak ezer szervezet és párt képviseli az érdekeit, míg a Jobbikot a magyarság érdekképviselőjének ígérték. Ez lett belőle, tudatosan. Mert ugye, puszta véletlen, hogy a Szegedi Chanád által kiválasztott Jákob is holokauszttúlélő, s az még nagyobb véletlen, hogy az cionista lobbi túlélői a Jobbikban kötnek ki, különösen Miskolcon. De másutt is.

Még hány ilyen lehet a Lobbikban? Sok, az biztos, ezért is várnánk Kovács Béla, Vonáné, Morvai Krisztina papírjait, így első körben.

Ami biztos, hogy Jakab is, mesteréhez, Chanádhoz hasonlóan évekig hazudott, magyarnak mondta magát, tehát becsapta választóit.

Vona: Javulhat a Jobbik és a zsidóság kapcsolata

A Jobbik elnöke azt reméli, hogy javulni fog a pártja és a magyar zsidó közösség kapcsolata, amit elősegíthet, hogy a mozgalom miskolci polgármester-jelöltje zsidó származású.

A Jobbik Jakab Pétert önkormányzati képviselőjét kérte fel miskolci polgármester-jelöltnek. Jakab szombaton maga jelentette be, hogy zsidó felmenőkkel rendelkezik, majd az atv.hu megkeresésére ma elmondta: anyai ágon zsidó, a dédapját Auschwitzban pusztították el. A politikust a párt helyi alapszervezete ellenszavazat nélkül támogatta a szombaton megtartott polgármester-jelölő taggyűlésen.

Az atv,hu a Jobbik országos vezetőit kérdezte az ügyben. Vona Gábor pártelnök többek között azt mondta, Jakab jelölése „iránymutató jel” lehet a párt és a magyar zsidóság kapcsolatában. Vona arról is beszélt, fenntartja-e korábbi nyilatkozatát, miszerint ha kiderülne róla, hogy zsidó származású, lemondana a párt vezetéséről.

ATV nyomán – magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »