Videó: ezért nem kell 160-al átenni a kereszteződésen

Videó: ezért nem kell 160-al átenni a kereszteződésen

Százhatvannal érkezett a kereszteződésbe egy Audi Újvidéken. Az ezt követő csúnya balesetben három húszéves fiatal halt meg.

A megengedett 50 kilométeres óránkénti sebesség helyett mintegy 160-al hajtott volna át egy kereszteződésen egy autó – írja a Blic.rs-re hivatkozva az Index. A 21 éves férfi Újvidék egy forgalmas csomópontjában a pirosra váltó (villogó zöld) lámpánál lassítás helyett gyorsított, a keresztirányból érkező Golf pedig úgy tűnik, egyébként is a piroson hajtott át. Így bár a balesetet lényegében a vétlennek tűnő autós okozhatta, ám ha az Audis betartja a sebességhatárt, vélhetően nem követelt volna emberáldozatokat az ütközés.

Hírdetés

A szerb lap szerint a száguldó férfi életét megmentették a légzsákok, még komolyabb sérülést sem szenvedett. Őrizetbe vették, majd harminc napra előzetes letartóztatásba került. Más nem járt ilyen jól: a balesetben három húszéves fiatal, két lány és egy fiú halt meg.

Sajtóinformációk szerint a száguldozó fiatal mániákus gyorshajtó volt, a Facebookon például egy olyan képet posztolt, amin 290-en áll az Audi sebességmutatója.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »