VIDEÓ: Bepánikolt az idegenvezető az 1160 méter magas kínai üveghídon

Új szintre emelték az üvegpadlójú hidak látványvilágát Kínában. Az East Tiaheng Glasswalk egy 1160 méter magasságban feszülő üveghíd, amely 266 méter hosszú és 2 méter széles. A minap az aljára egy szakaszon speciális effekteket helyeztek el.

 

Az épp arra járó idegenvezető, mögötte a turistacsoporttal halálra rémült, mikor azt látta, hogy az üvegpadlón repedések jönnek létre. Még akkor sem állt fel, mikor a vele szemben haladók – akik nyilván már ismerték a trükköt – nyugodtan lépkedtek el mellette. A férfi segítségért kiáltozott, és annyira megrémült, hogy képtelen volt felállni.

 

A speciális effekteket egy infravörös érzékelő hozza működésbe. Az egész látványt úgy állították be a tervezők, hogy mindig ott keletkezzen repedés, ahova az ember lép. Mások már a puszta magasságtól az üveg látványától is úgy megijednek, hogy szó szerint úgy kell őket lerángatni a hídról.

 

 

Hírdetés

 

 

 

Nagykalpáccsal tesztelik a kínai üveghíd állóképességét. Mindenki biztosítva és partvonalra állítva. Egyébként kiállta a próbát. Fotó: Globaltimes.cn

 

Dailymail.co.uk

Nyitókép: Dailymail.co.uk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »