VIDEÓ: 2021-ben itt az öntisztuló bugyi és alsógatya

VIDEÓ: 2021-ben itt az öntisztuló bugyi és alsógatya

A gyártó állítása szerint ezt hónapokig nem kell mosni.

A különleges alsónemű olyan speciális anyagból készült, hogy annak köszönhetően folyamatosan öntisztul.

Innovatív ötletükre az Indiegogón gyűjtötte a pénz a HercLéon nevű cég. Az érdeklődőket annyire megragadta az ötlet, hogy a tömeggyártás költsége is összejött.

Végül olyan alsóneműt sikerült készíteniük, amely hetek, sőt hónapok után is friss marad, így nem szükséges kimosni.

Az alsóneműt a HercFiber nevű anyagból készítették, amely mosás nélkül is képes elpusztítani a felületére kerülő baktériumokat. A textíliát bambusz, eukaliptusz, bükkfa és rézszálak keverékéből állították elő. Ezt a fejlesztést eddig ágyneműknél, zokniknál és pólóknál próbálták ki, de most az alsóneműk piacán is bevetették.

Hírdetés

A HercLéon alapítója szerint nem lustaságból álmodták meg az öntisztuló ruhákat, a projekt elsődleges célja a költségek megfékezése: azokat igyekeznek segíteni, akik gyakran utaznak, de csak kevés holmit szeretnének magukkal vinni.

Az alsóneműk elkészültét 1518 felhasználó támogatta az Indiegogo oldalán. A termékhez 10-es csomagonként lehetett hozzájutni, amelyért akciósan 163 eurónak megfelelő dollárt kért a cég.

Azt nem tudni, hogy az árut mikor kaphatják kézhez a vevők, a szállítást eredetileg ugyanis tavaly augusztusra vállalta a gyártó, de ez végül nem tudott megvalósulni. Új időpontként októbert adták meg.

(bl, hvg)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »