Vidáman elkendőzte volna a bevándorlók erőszakoskodást a német sajtó

Vidáman elkendőzte volna a bevándorlók erőszakoskodást a német sajtó

Szilveszterkor, mint a világ számos pontján, úgy Németországban is tömegek köszöntötték az utcán az új esztendőt. Volt buli, iszogatás minden ami kell. Azonban néhány nagyvárosban meglehetősen botrányos dolgok történtek. Szemtanúk egybehangzó beszámolója szerint mintegy ezerfős, arab és észak-afrikai kinézetű fiatalemberekből álló banda erőszakoskodott Köln belvárosában szilveszter éjszakáján. Nőket zaklattak fizikailag és verbálisan, nemi erőszak is történhetett, mobilokat és pénztárcákat raboltak, megköszönve a németek vendégszeretetét, még azért a biztonság kedvéért petárdákat is dobtak a tömegbe. Hasonló jelenetek játszódtak le Hamburgban és Stuttgartban is.

A magát az elmúlt évtizedekben mértékadónak gondoló és mindig rendkívül gyorsan és precízen dolgozó német mainstream sajtónak azonban négy napra volt szüksége ahhoz, hogy a felháborító esetekről beszámoljon. Valahogy most nem akaródzott megírni nekik a szomorú igazságot. Érthető ez, hiszen fájdalmas lehet, ha egy éjszaka alatt kártyavárként omlik össze az arab és észak-afrikai bevándorlókról nagy munkával felépített rózsaszín álomvilág. Mint mondják, nem volt információ, le kellett ellenőrizni ami beérkezett, ezért volt hát a több napos késlekedés. Érdekes, hogy a Magyarországról szóló röszkei tudósításaik esetében, nem érezték ennek a precizitásnak a szükségességét

A magyarázatként bedobott meséjüket, ha a szomszéd kutyájának próbálnák meg beadni, az is megdöglene tőle. Nyilván hihető a mai információáramlás mellett, hogy a Köln bevárásában történt erőszakos támadásokról senki sem posztolt a Facebookra, nem töltött fel semmit a Twitterre, Tumblrre. Ezek szerint Németországnak az említett három nagyvárosa, négy napra valami rejtélyes információs fekete-lyukba került. Nem volt internet, nem működtek a mobiltelefonok, nem volt semmi…

Az igazság nyilván az lehet, hogy a kellemetlen témát a német rendőrséggel együtt megpróbálták elhallgatni, elegánsan a szőnyeg alá seperni, aztán amikor már ezt nem lehetett, elkezdték óvatosan adagolni az információkat. A mainstream német sajtó és a rendőrség pontosan oda jutottak vissza, ahonnan annak idején bő 70 éve elindultak, csak most éppen a bal oldalról rúgták be a piros, fehér, fekete ajtót.

Hírdetés

Az ugyanis, aki etnikai alapon próbál meg elhallgatni, vagy relativizálni bűneseteket, az bizony a hitleri Németország legsötétebb eszméit támasztja fel.

A szilveszteri események főszereplői a jelenlegi információk szerint nem a mostani bevándorlási hullámmal érkeztek. Olyanok erőszakoskodtak és raboltak, akik már többségében Németországban születtek, az integrációjuk pedig láthatóan totális csődöt vallott. Ha nem így lenne, akkor nem történtek volna meg tömegesen a sajnálatos események. Ezek után érdemes feltenni a kérdést: Ha, az évtizedekkel ezelőtt még sokkal szerényebb számban érkezőket és azok utódait sem sikerült integrálni, akkor, hogy akarják ezt megtenni Mereklél a most lassan milliós tömegekkel?

A válasz egyszerű: Sehogy! Ha nem változtatnak hozzáállásukon, nagyon sötét jövő vár Németországra és sajnos egész Európára is.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »