Vétó puccs!

NIF: A “Hozzájárulás egy rendszer váltó párt gazdasági programjához” c. cikkünk alatt született két hozzászólás (hsz), melyet érdemes közzétennünk. Ugyanis ROKA nevű hsz a programból semmit sem tart megvalósíthatónak. A jelenlegi “magyar” politikai-gazdasági elit eltávolítását csak egy puccs-csal és az utána következő katonai diktatúrával tartja kivitelezhetőnek.

Felső kép: Kétharmaddal a magyarság ellen?

A cikk linkje:

Hozzájárulás egy rendszer váltó párt gazdasági programjához

Következzen erre a javaslatra egy másik Olvasónk hsz-a!

Roka, az egyetlen esetleges megoldás, a puccs, amit javasolsz, Európa közepén nem megvalósítható, csak akkor, ha azt a CIA-NATO és EU titkosszolgálatok és a MOSZAD szervezik. A MOSZAD azért ennyire fontos, mert Amerikában és az EU tagállamaiban a legnagyobb mennyiségű ügynökkel rendelkezik, mégpedig a társadalmi ranglétra minden fokán. Egyébként nem lehetséges puccs, mert rögtön bevonulnának, brüsszeli utasításra az EU-rendteremtő erők, és “rendet” teremtenének.

Egy puccs lehetőség mégis van: a “vétó puccs”.

Hírdetés

Ezt gyakorolja jelenleg a Fidesz. Ezt próbálta kivitelezni a román USL nevű választási párttömörülés. (Erről írtam egy részletes tanulmányt 2012-ben, mialatt ez a román vétópuccs zajlott. Több, mint 4000-en töltötték le a tanulmányt a puccs ideje, vagyis pár nap alatt, Budapest után Bukaresti letöltés vezetett, pedig magyarul írtam!!!)

Hogy működik ez a puccs?
El  kell érni a pártok közötti szövetségkötéssel, vagy bármilyen más módon, hogy 2/3-nál magasabb legyen a többséged a “demokratikusan” megválasztott parlamentben. Ezek után elkezdheted az ország összes törvényeinek módosítását, beleértve az alkotmányt is. Az USL (vezetői Ponta Victor és Antonescu) Basescu államelnököt is leváltották és Antonescu-t tették meg ideiglenes államelnöknek. Igy teljesen átvették a hatalmat. Az EU ebbe is beleszólt. Ezeket a vezetőket teljesen izolálták és minden oldalról megfúrták őket. Például kiderült, hogy Ponta másolta a doktori dolgozatát, akárcsak a kibillentett Fidesz-kedvenc államelnök Schmidt Pàl. Végül a két román vezér elbukott.

Orbán Viktor és a Fidesz sokkal kedvezőbb helyzetben voltak, mert ők a választásokon nyertek 2/3-ot és nevetséges, vagy inkább siralmas, módon a Fidesz nevezi ki a magyar államelnököt, akit nem kellett megbuktatni, mint Basescut. Megjegyzem Basescut a nép választotta meg és a hatalma nagyobb, mint a miniszterelnöké! Igy nagyobb volt a FIDESZ legitimációja. Jobb volt a kapcsolatuk az európai zsidó PT-hoz, lévén annak tagjai, miközben ugy Ponta, mint Antonescu nacionalista, nemzsidó, románok voltak. Igy OV és a Fidesz maradhatott. Csak műbalhé volt a Fidesz ellen a”demokrácia miatti rettegésnek köpenye alatt”, és szerveztek is a fideszesek ellen-műbalhét “1-millios-tüntetéssel”.
Tehát, ROKA, felejtsd el a katonai puccsot és az azt követő diktatúrát.
Inkább a többi részen kellene gondolkodj és épkézláb javaslatokkal gyere, amiket azonnal ki is másolnak a NIF- szerkesztői és kiteszik egy Pártprogram nevű word-file-ba. Ekkor hozzájárulsz egy ilyen rendszerváltó partprogram össze ollózásához.

Rövid rendszerváltó-programjavaslataimat beküldtem a NIF- szerkesztőségnek!

Egy vétó puccsot gyakorló, tisztességes, gerinces, valódi magyar emberekből álló párt, akinek 2/3-os többsége van az országgyűlésben, valóban végre tudta volna hajtani a rendszerváltást. A FIDESZ-nek erre meg lett volna minden esélye, de valamelyik kritérium hiányzik náluk! Vajon melyik?

Barátsággal

Dr. Ing. Sebestyén – Teleki István, Zürich – Erdőszentgyörgy

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, EU, Magyarország Cionista Gyarmat!, ránkvándorlási válság, REFORMOK, Vélemény Tagged: álforradalomba rejtett puccs, Európa elidegenítése, felkelés, lázadás, puccs


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »