Veszélyes ukrán hadüzenet érkezett

Veszélyes ukrán hadüzenet érkezett

Azt mondja egy ukrán b@rom, hogy az ő hadseregük két óra alatt a Balatonig is elérne és amúgy is készen állnak egy Magyarország elleni fegyveres beavatkozásra?

A fenti állításokat Szergej Melnicsuk parlamenti képviselő mondta a NewsOne televíziós csatorna élő adásában. Mégpedig azért, mert egy szintén félkegyelmű telefonáló azt kérdezte tőle, hogy lehet-e a jövőben olyan népszavazás, amely Kárpátalja Magyarországhoz történő csatlakozásáról szól. Az eszement Melnicsuk erre előbb csak annyit mondott, hogy ez kizárt, majd azért gyorsan hozzátette, hogy 

Első kérdés: mit beszélsz a száddal te elvetemült ukrán nacionalista elmeháborodott? 

Második: ki hallott már ilyen reakciót egy demokratikus népszavazás kapcsán? 

Meg egyáltalán! Ki ez az ember, hogy ilyeneket mond? És miért nem vágta szájon irgalmatlanul valaki, amikor ezt a bődületes baromságot mondta? 

Hírdetés

Mondjuk nem tudom, hogy hol állomásozik a 128-as dandár, de ez a szegény Melnicsuk nem tudja milyen állapotban vannak az ukrán utak, amire egy hriványt sem költ a kormány, vagy ha igen, akkor nagy valószínűséggel ellopják a felét. Amúgy Kárpátalja amúgy is a legmostohábban kezelt ukrán régió, amire a magyar kormány sokkal több figyelmet, energiát és pénzt fordít, mint a kijevi urak. 

Az óvoda- és az iskolafejlesztési programra, amelynek keretében rengeteg kárpátaljai intézményt fejleszt a magyar kormány, azt sem mondják az ukránok, hogy fapapucs. Ehelyett egy barom fenyegetőzik a dandárjával a tévében. 

Eszement.

Kecskés István – https://15millio.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »