Vérlázító: A háttérben meg segíti a kormány az idegen betolakodó kontinensfoglalókat!

Nem reklámozta, de mintaszerű programmal igyekezett segíteni az eltérő kultúrájú idegen betolakodó kontinensfoglalók „társadalmi beilleszkedését” Budapesten a Fővárosi Önkormányzat hajléktalanellátó intézménye. Elkísérték őket állásinterjúra, a gyerekeket pedig állatkertbe vitték sétálni. Gyermekes családoknál a szociális munkások megigényelték a családtámogatásokat, valamint iskolába, óvodába íratták azokat a gyerekeket, akik tankötelessé váltak.

A BMSZKI munkatársai első lépésként segítettek a magyarországi tartózkodáshoz és a munkavállaláshoz elengedhetetlen dokumentumok beszerzésében. Gyermekes családoknál a szociális munkások megigényelték a családtámogatásokat, valamint iskolába, óvodába íratták azokat a gyerekeket, akik tankötelessé váltak, vagy a költözés miatt kellett oktatási intézményt váltaniuk.

Hírdetés

„Igény esetén mentálhigiénés segítségnyújtás körében pszichológust biztosítottunk, egyéni és csoportos terápiás és szabadidős jellegű foglalkozásokat szerveztünk, hogy a minél teljesebb élet kialakítását segítsük és megkönnyítsük a társadalmi befogadást” – olvasható a BMSZKI oldalán.

Migránsokat, menekülteket egyebeket AZONNAL EL KELL TÁVOLÍTANI AZ ORSZÁGBÓL!


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »