Verjük le a genderforradalmat!

Rettentően veszélyesnek látom

, hogy a tolerancia nevében megengedjük elmebetegeknek, gyakorlatilag dühöngő őrülteknek, hogy hatást gyakoroljanak a társadalomra, a tömegtájékoztatásra és szórakoztatásra, az oktatási rendszerre és most már nemcsak a társadalomtudományokra, hanem a természettudományokra is, az orvoslásra, a pszichológiára és a pszichiátriára is.

Miközben a hagyományos nemi szerepekkel kapcsolatos pozitív, megerősítő véleményekre pszichopaták hordája ugrik a liberális sajtóban, multinacionális cégek szerződéseket mondanak fel egyetlen, a heteroszexuális család mellett kiálló mondat miatt és szabadon dől a liberális sajtóból a normális heteroszexuális identitás lerombolását dicsőítő, teljesen tudománytalan, őrjöngő gender-propaganda.

Ezek az emberek egyrészt olyan ideológiai zombik, akik semmit nem értve a körülöttük lévő világból, a személyiség pillanatnyi állapotának szabadságába bolondulva hirdetik, hogy a természeti törvényektől függetlenül, a társadalmi szükségszerűségekre való tekintet nélkül az egyén úgy dönt, ahogy akar. Döntésének következményei lényegtelenek, magától a döntés szabadságától már önmagában boldognak kell lennie és nem is szabad tovább gondolnia a dolgot, mert akkor már elárulja a “szabadságot”.

A genderforradalmárok másik csoportja olyan pszichiátria betegekből áll, akiknek egyéni életsorsuk során nem sikerült stabil személyiséget felépíteniük, örökre a személyiségfejlődés korakamaszkori állapotában rekedtek, amikor az ember kavargó hormonjai közepette próbálja definiálni magát. Ezek az agresszív és sokszor gonosz szerencsétlenek még a mai széthulló civilizációnkban sem képesek a létperverzióikhoz megfelelő társakat találni.

Hírdetés

Ezért tették alapvető céljukká azt, hogy a gyerekek normális fejlődésének megakadályozásával igyekeznek létrehozni egy olyan embertípust, amelyet aztán rá lehet venni mindazon devianciákra, amelyre a normális férfiakat és nőket nem.

A biológia nem teljes dekonstrukciója, a családi szerepek teljes anihilálása, a szexualitás perverziókká alakítása együttesen azt a célt szolgálja, hogy ezek a boldogtalan pusztítók őrületük tömegesítése után elmondhassák maguknak, ők a normálisak és a normális emberek egy elnyomó rendszer kreatúrái csupán.

Az emberi személyiség felépülése egy folyamat az egyén fejlődése során. Számtalan olyan hatás van, amely negatívan befolyásolhatja, megrekesztheti. A helytelen szülői viselkedés, a rossz minták, a traumák sokakat tesznek boldogtalanná, de a társadalom ezidáig képes volt a normalitás bemutatásával és honorálásával legalább valamennyire korrigálni ezeket a helytelen irányokat. Ha a társadalomban az őrültek veszik át a hatalmat és nemcsak a normalitást tüntetik el, hanem piedesztálra emelik a totális dezintegrációt, az identitásnélküliség étoszát, akkor pillanatok alatt kisebbségbe kerülnek a normális nők és férfiak és az ő normális gyermekeik.

Ezek a gyermekeinket akarják. Szerintem még nem ijedtünk meg tőlük eléggé.

A genderforradalmárok az új nácik, az új bolsevisták és egy nemzedék alatt elpusztítanak bennünket, ha nem juttatjuk őket oda, ahová valók, a zárt pszichiátriai intézetek parkjaiba, ahol szabadon álmodozhatnak arról a világról, amelyben minden egyes emberre külön névmás van.

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »