Verhofstadt-ország budapesti nagykövetsége „válasza” 10 milliós népirtásukra

Verhofstadt-ország budapesti nagykövetsége „válasza” 10 milliós népirtásukra

Mint tegnap ígértem, a Sajtóklub foglalkozott azzal a válasszal, amit a budapesti belga nagykövetség „adott” arra a kérdésre, hogy miért nem emlékeznek meg a modern világ legnagyobb áldozattal járt népirtására, melyet II. Lipót uralkodása idején hajtottak végre Belga Kongóban a 19-ik és 20-ik század fordulóján.

10 millió embert öltek meg és rengeteg bennszülöttet csonkítottak meg a belga gyarmaton. Az egész világon e genocídiumról szinte totális a hallgatás.

Akit egy rövid összefoglaló cikk érdekel e népirtásról, íme egy 2017. február 20-i keltezéssel: http://listverse.com/2017/02/20/10-horrifying-facts-about-the-genocide-in-the-congo-free-state/, fotókkal.

Hírdetés

Belgiumban, az elkövetők országában, tilos akár még említeni is e népirtást.

E népirtó országnak egy korábbi miniszterelnöke Guy Verhofstadt, Konrád György barátja, aki az Európai Parlament  liberális frakciója elnökeként  rendszeresen üvöltözik Magyarország ellen:

Ugyanezen népirtó állam volt külügyminisztere, a szintén liberális párti Louis Michel látható itt, aki az Európai Parlament Verhofstadt-frakciója képviselőjeként szintén  üvöltözik Magyarország ellen. Mint itt, amikor Gál Kingával ordít (videó mellékelve): http://lovasistvan.hu/2016/01/26/brusszel-a-magabol-kivetkozott-louis-michelt-gal-kinga-elhallgattatja/


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »