Vérfürdő a majálison – keresik Oláh Alejandó bandéját

Az egyik május 1-jei esemény helyszínén történt incidensre a hvg.hu tudósítója is felfigyelt, a rendőrség pedig megerősítette: késelés történhetett.

Mint írták, hétfőn 15 óra 34 perckor kapták a bejelentést, hogy egy személyt a Dózsa György úton, a majálisi felvonulás helyszínén feltehetően megszúrtak.

Hírdetés

„A rendőrök a helyszínen megjelentek, intézkedtek a sérült személy kórházba szállításáról, az elkövető felkutatása folyamatban van”.

A rendőrség honlapján ma hajnalban jelent meg a felhívás, amely szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya eljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt Burai Zsolt ellen, valamint garázdaság bűntett elkövetése miatt Molnár István és Oláh Alejandro budapesti lakosok ellen.

A rendőrség jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint a három férfi május 1-jén 15 óra 30 perc körül Budapest XIV., Ötvenhatosok terén a vidámparknál, a sértettet késsel hátba szúrták, valamint viperával és boxerrel ütlegelték. A férfi a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »