Veréssel fenyegetőzik a Márki-Zay kommandó

Veréssel fenyegetőzik a Márki-Zay kommandó

Márki-Zay Péter kampányának egyik fontos mondata volt, hogy itt félni kell. Úgy tűnik igaza volt! A haverjai jelentenek fenyegetést a társadalom békéjére.

Márki-Zay Péter műkedvelő polgármester, amatőr politikai elemző, hobbi troll megint alkotott. Sikerült felhergelnie néhány pajtását, akikkel odapofátlankodtak egy rendzevényre, ahova amúgy senki sem hívta őket és ha már ott voltak, akkor veréssel is fenyegetőzött az egyik proli. Hódmezővásárhely belvárosában, az utcán tartott sajtótájékoztatót Hegedűs Zoltán és Cseri Tamás, akik éppen arról beszéltek, hogy a migránsszámláló MZP-nek milyen zűrös ügyei vannak. Erre érkeztek meg a szabadcsapatok, alaposan felhergelve. 

A helyszínen forgatott az Echo TV stábja, amely a haladó demokrata szokásoknak megfelelően azonnal céltáblává vált. Az egyik felhergelt, aki vélhetően egy birkozó szőnyegen ébredt és attól volt ilyen erős, jól meg is fenyegette az operatőrt. Bár ez még semmi, de nézzük, hogy miként is. 

Szóval azt mondta a haladó liberális demokrata, hogy „rád verek olyat, hogy [email protected]!” Ez is egy álláspont ugye, meg egy szint is. Alacsony szint, de szint. Kellemetlen egy figura, még akkor is, ha tudjuk, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Persze ez csak egy amolyan hasonlat. 

No, de mit tesz ilyenkor a haladó demokraták rettegő polgármestere, aki olyan pökhendi, hogy a hős cincér könyörg a receptért? Megmondom. Megkéri a szemét elnyomó propagandagépezet tagjait, hogy ne adják le a felvételt. 

Ennyit a sajtószabadságról… 

Hírdetés

Meg a szeretet hatalmáról… 

Az országot (is) irányítani vágyó vásárhelyi „őkökhendisége” pironkodik az emberei miatt. Nem csoda, de azért az ne feledjük el, hogy ő maga hergelte fel az üldözési mániájától vezérelve az embereit. Miatta akarnak operatőrnek „odaverni”. Ő az oka annak, hogy félni kell a kommandójától. 

VIDEÓK!

https://ezatuti.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »