Véres verekedéssé fajult a Bódi és a Nyerluc család vitája

Véres verekedéssé fajult a Bódi és a Nyerluc család vitája

Összeverekedett két család Monorierdőn. Nyolcan kerültek kórházba, a rendőrség garázdaság gyanújával nyomoz.

A Bódi és a Nyerluc család szemben állása véres verekedésig fajult a Pest megyei Monorierdőn. Nyerlucék azt állítják, hogy Bódiék üvegekkel támadtak rájuk, betörték az ablakukat, és a tetőt is megrongálták. Bódiék így torolták meg, hogy kisfiukat Nyerlucék fiai megalázták az iskolában. „A 10 éves kisgyereket fölrakták az internetre, hogy bántalmazzák az iskolában, a WC-ben a 15 éves fiai. De ez már egy hónapja volt, azóta jelentgettek többször” – mondta Bódiné Pancsók Ilona.

Hírdetés

„Széttörték a villanyórámat…” – Nyerlucék mással magyarázzák a támadást. Szerintük Bódiék bosszút álltak, amiért feljelentették őket áramlopásért. „Lopják az áramot, ő följelentette és szétverték itt az óránkat, mindenünket akkor is, már másodjára és onnantól lekapcsolták nekik a villanyt tegnap. Kiscsaládot, három kiskorú lányt behajtották az erdőbe, a három vagy négy ember, nem tudjuk, hogy mit akartak velük” – fogalmazott Nyerluc Pál.

A verekedésben az egyik Bódi-fiú megsérült, amit édesanyja nem is hagyott szó nélkül. A nyomozó jelenlétében fenyegette meg Nyerlucékat:

Az összetűzésben nyolcan sérültek meg, a rendőrség garázdaság gyanújával indított eljárást.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »