Verekedés, önbíráskodás, balhék – itt vannak a békés menekültek

Csütörtökön és pénteken sorozatos összetűzések, verekedés, önbíráskodás, balhék voltak bevándorlók többek között Hamburgban, Schwerinben, és Mannheimben. Két migráns életveszélyesen megsebesült, de a rendőrökre is kövekkel támadtak.

A Frankfurter Allgemeine Zeitung beszámolója szerint szerte Németországban tömegverekedések voltak menekültszállásokon – írja a Mandiner.hu. A Backnangban húsz migráns esett egymásnak seprűkkel, serpenyőkkel és más tárgyakkal. Ketten életveszélyesen megsérültek. Hamburg-Harburgban eritreai és iraki migránsok húsz-harminc fős csoportja csapott össze ágykeretekkel felszerelkezve. Hamburg-Neugrabenben ruhakiosztás közben egy afgán és egy iraki összeszólalkozásából tömegverekedés alakult ki, amelyben legalább ötven fő vehetett részt. Mannheimben tizenéves szírek és afgánok verekedtek össze, heten megsérültek. A mecklenburgi Schwerin-Lankowban az éjszakai lárma miatt verekedett össze hat migráns.

Hírdetés

A türingiai Ohrdrufban rendőröket támadtak meg migránsok kövekkel. A rendőrök egy 29 éves irakit akartak őrizetbe venni, akit egyes migránsok egy szír gyerek elleni szexuális zaklatással vádoltak. A gyerek védelmezői maguk akarták megbosszulni a vélelmezett tettet az iraki férfin.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »