Verekedés a Móriczon: segítsen megtalálni Verebes Istvánt

Verekedés a Móriczon: segítsen megtalálni Verebes Istvánt

Két férfi a Móricz Zsigmond körtéren egy villamosvezetőt és az utasokat, később egy söröző vendégeit bántalmazta, egyiküket a rendőrség beazonosította – írja a police.hu.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a 444.hu olvasója videón rögzítette, amint egy villamosvezetőre támadtak a fővárosi Móricz Zsigmond körtéren péntek este.

A Police.hu most közölte: a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított Verebes István 20 éves budapesti lakos és ismeretlen társa ellen garázdaság vétség miatt.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz december 16-án este érkezett bejelentés a 17-es villamos vezetőjétől, hogy a Móricz Zsigmond körtéren található villamosmegállóban 19 óra 50 perckor két ismeretlen férfi megtámadta és rendőri segítséget kér. Egyikük több utast bántalmazott, míg a másik személy egy, az utasok segítségére érkező férfit megütött. A támadók a rendőrök kiérkezéséig elhagyták a helyszínt.

A két férfi 21 óra körül egy Fehérvári úti söröző előtt további öt személyt bántalmazott. A bántalmazott személyek a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. Az egyik férfit a rendőrök beazonosították, Verebes István ellen a BRFK országos elfogatóparancsot adott ki, míg ismeretlen társát továbbra is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Verebes Istvánt felismeri, tartózkodási helyéről, ismeretlen társáról vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, hívja a 06-1-381-4300 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »